Astrolozi smatraju da su Blizanci, Strelčevi i još neki horoskopski znaci, skloni preljubi.

Iako astrologija nije egzaktna nauka, veruje se da su neki znaci Zodijaka skloniji preljubi od drugih. Radi se o određenim tipovima karaktera koji će pre skrenuti s puta i sreću potražiti u drugim dvorištu. U pitanju su sledeći znaci, navodi „Astrotok“. 

1. Blizanci: Karakter dualnosti

Blizanci se često povezuju s dualnom ličnošću. Iako su poznati šarmeri, duhoviti i prilagodljivi, njihova nemirna priroda ih ponekad može navesti da potraže uzbuđenje izvan veze. Podložnije iskušenjima ih, pre svega, čini njihova urođena znatiželja.

2. Strelac: Pustolovi 

Strelčevi su avanturističkog duha i iznad svega vole slobodu. Cene iskrenost, ali i nezavisnost, a na pogrešan put mogu da ih odvedu strah od predavanja drugom i sklonost ka eksperimentisanju. Lako ulaze u nova iskustva, teško prihvataju ograničenja monogamije, tako da uzbuđenje traže u novim ljubavima.

Foto: Shutterstock

preljuba

3. Ovan: Vatreni pionir

Ovan, prvi znak Zodijaka, karakteriše njegova vatrena i asertivna priroda. Iako su u vezama strastveni i vrlo odani, impulsivne sklonosti ponekad mogu da ih navedu da deluju „odmah i sad“ bez razmišljanja o posledicama. Potreba za osvajanjem i uzbuđenjem ih navodi da zabavu potraže van braka ili veze.

4. Škorpion: Jaka ličnost

Škorpije krase intenzivne emocije i magnetska privlačnost. Iako su duboko odani i predani partneri, njihove posesivne sklonosti i strah od ranjivosti ponekad se mogu da se manifestuju kao ljubomora ili nepoverenje. Nesigurnost ih potom tera da potvrdu traže spolja, što je uvod u potencijalnu preljubu.

5. Lav: Ponosni i harizmatični

Lavovi su puni samopouzdanja i vrlo harizmatični. Iako su velikodušni i odani partneri, njihova želja za pažnjom i vrednovanjem od strane drugih ih ponekad navodi da svog „obožavaoca“ potraže van veze. Stalna žudnja za odobravanjem i divljenjem ih vodi ka flertu i eventualno preljubi. 

Imaju 7-oro dece i 8. na putu! Žive u autobusu, putuju gde god požele, a kada ih vide, svi se pitaju samo jedno (VIDEO)

sledeća vest

TV

Kurti na sve načine pokušava da protera Srbe sa severa Kosova! Moramo sa još više fokusa, snage i predanosti raditi na realizaciji projekta Netanijahu ima jezive planove! Etnički čista Gaza i rat SAD-a protiv Irana za njega je idelno rešenje! (VIDEO)

Live TV

Netanijahu ima jezive planove! Etnički čista Gaza i rat SAD-a protiv Irana za njega je idelno rešenje! (VIDEO)

Sukob u Gazi eksalira i čini se da se širi na druge frontove. Izrael odlučan da odgovori na napad Irana. Da li zaista Netanijahu gura SAD u rat protiv Irana? Na ovu temu u emisiji „Rat uživo“ govorili su bivši potpukovnik KOS-a Ljuban Karan i politikolog, prof. dr Vladimir Pavićević. Uživo u program iz Frankfurta uključio se i politikolog Andreja Lović koji je govorio o tome na koji način Nemačka posmatra ovaj rat. U drugom delu emisije gosti su govorili o ratu u Ukrajini. O ovoj temi govorio je i kapetan garde Branislav Živković koji se putem vajber linka uživo uključio u program.

Izrael ne bi mogao da opstane bez Amerike! Svet će ući u mirniju fazu ako Tramp pobedi na izborima! (VIDEO) Vašington u strahu jer zna za šta je Iran sposoban! Pakao Bliskog istoka dostiže tačku ključanja! (VIDEO)

JOŠ TV VESTI

Originalni tekst