AKTUELNO

Horoskop

OPREZ: Kod ovih horoskopskih znakova se najčešće ispoljava ANKSIOZNOST!

Izvor: Pink.rs, Foto: Pixabay.com ||

Uzroci anksioznosti kao i način njenog ispoljavanja je karakteristična za svaki znak.

Bik, blizanac, rak i jarac su zodijački znaci kod kojih je anksioznost najčešće prisutna! Anksioznost je svima poznata, međutim njeni okidači su različiti! Uzroci anksioznosti kao i način njenog ispoljavanja je karakteristična za svaki znak!

BIK

Volite da budete ležerni, nonšalantni i da ne žurite. Rokovi vam stvaraju veliku nelagodnost i stres. Javlja se strah da nećete uspeti da uhvatite korak sa postavljenim rokovima i zahtevima. Nema razloga da konstantno dovodite u pitanje svoju kompetenciju i veštine. Imajte na umu da ste dovoljno dobri i brzi da ostvarite sve postavljene zahteve, i da zapravo samo vaša podsvest preuveličava problem.

BLIZANCI

Glavni problem su SITNICE! One vas potpuno mogu izbaciti iz takta i pokvariti vam raspoloženje. Razlog je što na stvari koje ne bi trebalo da vas dotiču, vi reaguje preterano i doživljavate ih lično. Opustite se, meditirajte i oduprite se napadima panike koji vam često ne daju mira.

RAK

Emocije vas čine ranjivim. Ne treba da ih prikrivate, samo naučite kako da dišete duboko, umirite se i naglas kažete šta vas muči. Lek za vašu anksioznost je uteha i uverenje da će sve biti kako treba.

JARAC

Postavljate prevelike zahteve kako sebi, tako i drugima i to je osnovni problem. Konstantno ste okrenuti budućnosti i zaboravljate na momente u sadašnjosti. Stroga organizacija je dobra osobina, ali ponekad je potrebno da spustite tenziju.

Autor: Z.L.

Lifestyle

Ovih 6 horoskopskih znakova se NAJBOLJE LJUBE, jedan je pravi virtuoz

Horoskop

Bikovi imaju SENZUALNE USNE, Lavovi divnu kosu… Ovo su najveći fizički ADUTI horoskopskih znakova!

Horoskop

5 horoskopskih znakova teško mogu da iskontrolišu bes

Lifestyle

ASTROLOZI OTKRIVAJU KAKAV PRVI UTISAK OSTAVLJATE NA DRUGE: LAV je srdačan, OVAN direktan…

Lifestyle

Da li znate SKRIVENE STRASTI koje vaš znak ZODIJAKA nosi sa sobom? Astrolozi tvrde da upoznavanje identiteta vlastitog znaka mogu promeniti život nabo

Domaći

KRŠ I LOM! Car došao kod Dalile, pa vikao iz petnih žila, a onda dobio HLADAN TUŠ! ŠOK! (VIDEO)

Original Article

(Visited 1 times, 1 visits today)