Bivšoj učesnici rijalitija “Zadruga”, Jovani Tomić Matoroj danas je najsrećnija u životu, danas će se zvanično venčati sa svojom verenicom Anitom Stanojlović, pa je rešila da odreši kesu.

Gala slavlje je organizovano su na Svetom Stefanu u Crnoj Gori, a danas će im kumovati Tamara, Matorina drugarica iz detinjstva i Marko Đedović.

Jovana i Anita su stigle u Budvu pre tri dana, a danas su došli i svi njihovi prijatelji.

Atmosfera u privatnoj vili sa bazenom, gde će se održati venčanje, se zahuhtava, a Matora ne krije raspoloženje, te je di-džej kojeg je angažovala za proslavu, kitila evrima.

Foto: printscreen

 

Inače, dok je Jovana Tomić bacala evriće, njeni gosti su se ludo zabavljali uz hitove Svetlane Cece Ražnatović i Aleksandre Prijović.

Foto: printscreen instagram

 

Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i “Klik TV” ili na portalu informer.rs

Originalni tekst