Lepa Brena i Miroslav Ilić definitivno su ostavili trag, kada postoje dve stambene zgrade koje nose njihova imena.

U malom gradu Resavica, na istoku Srbije, nalaze se dve zgrade jedna do druge koje nose naziv po pevačici Lepoj Breni i pevaču Miroslavu Iliću. Izgrađene su osamdesetih godina 20. veka i tada su bile pravi bum u ovom mestu.

Foto: Branko Pantelić

 

– Sagrađene su osamdesetih godina, tada su Miroslav Ilić i Lepa Brena bili u zenitu svoje karijere, kada je Brena dolazila 6. avgusta na dan rudara kod nas kolone su bile skoro do Ćuprije, kada su gradili zgrade odlučili su da ih tako nazovu – rekao je mladić koji živi u zgradi “Miroslav Ilić”.

Foto: YouTube prntscreen

 

Iako ne pričaju više od dve decenije, Lepa Brena i Miroslav Ilić ipak imaju nešto zajedničko, a to su zgrade koje nose njihova imena. 


Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i “Klik TV” ili na portalu informer.rs

Snajka spojila lepo i korisno! Lepa Brena progovorila o uspehu Aleksandre Prijović

sledeća vest

Originalni tekst