I poznate dame ne žale novac da im zadnjica bude obla, čvrsta i zategnuta. Zato su pojedine pjevačice, starlete, pa i supruge javnih ličnosti uradile sve da bi imale izvajanu pozadinu. Doduše, njihovo je bilo samo sa posjete plastičnog hirurga i da plate.

Jelena Karleuša, Tamara Đurić, Maja Berović, Dara Bubamara kao i supruga Slobodana Radanovića, Jelena podvrgle su se hirurškoj intervenciji uvećanja zadnjice.

Mala od skandala je to uradila među prvima. Karleuši je zadnjicu uvećao poznati turski hirurg kojeg je ona predstavila na jednom događaju u Beogradu. Koristio je najkvalitetnije i najskuplje filere koje rade i svjetske zvijezde. Jelena ne žali novac kada su njen fizički izgled i garderoba u pitanju, pa svoju zadnjicu i te kako promoviše na društvenim mrežama i stavlja je u prvi plan.

Njena koleginica i doskorašnja komšinica Maja je takođe poradila na zadnjici u istanbulskoj klinici i to nekoliko godina prije nego što je ostala trudna. Na ovaj korak se odlučila zbog činjenice da treninzima nije mogla da ima pozadinu koliku je željela, a i morala je da snima spotove i kampanju za novi album, na kom je željela zanosnu pozadinu. Zato je angažovala najboljeg hirurga u Turskoj i bukvalno za dan postigla željeni efekat.

Dara Bubamara je imala niz intervencija, a posljednja u nizu je na pozadini. Novosadski zvrk je htela pozadinu kao Dženifer Lopez, pa se podvrgla brazilskom podizanju gluteusa, koje podrazumijeva upumpavanje masnog tkiva u zadnjicu iz regije u kojoj je imala višak. Zbog ovoga je imala malih zdravstvenih problema, ali je uspjela da ih riješi.

Sa druge strane, zbog implantanta kobno je mogla da završi najpoznatija starleta Tamara Đurić. Ona je zbog silikona u zadnjici, koji se izlio, završila na VMA, gdje je 2019. godine operisana i neko vrijeme je bila u kritičnom stanju. Nakon te intervencije Tamara se mjesecima šalila na svoj račun da je Niki Minaž iz Smederevske Palanke.

I supruga pjevača Slobodana Radanovića je uvećala pozadinu. Ona je prije trudnoće često na društvenim mrežama isticala zadnjicu u prvi plan. Da bi oblik i veličina ostale kako treba ona je redovno i vježbala.

(express/kurir)

Originalni tekst