Tea Tairović priznala je da je kao mala pratila rad Dragane Mirković, kao i da je uživala dok je gledala njene spotove.

Pevačica Tea Tairović važi za jednu od naših najpopularnijih pevačica, a sada je otkrila da joj je od malena veliki uzor bila Dragana Mirković.

Tea je priznala da je stalno gledala Draganine spotove, a pošto je tada trenirala ples, volela je da ponavlja neke Mirkovićkine koreografije. 

Foto: ATA Images

 

– Moram da kažem da sam ja od malih nogu bila oduševljena Draganom Mirković pogotovo u to vreme kada sam se bavila latino-američkim plesom. To su bili neki moji počeci. Tada je izašao njen album „Luče moje“ i tamo sam zapamtila neke koreografije koje su sadržale elemente latino-američkih plesova. To mi je kao maloj jako zapalo za oko jer sam videla nešto čime se ja bavim kod jedne naše poznate ličnosti. Smatram da je ona uvek bila ispred svog vremena. Čak mislim kada bih ja ili neke moje koleginice probale neke Draganine performanse da ponove, da bi bio to ozbiljan zadatak – izjavila je Tea. 

Dragana je bila oduševljena onime što je Tea rekla, pa je mladoj koleginici uputila reči zahvalnosti, a ni pohvale nisu izostale. 

Foto: Dejan Milićević

 

– Tea Tairović je meni jedna izuzetno draga mlada koleginica. Ja već dugo nju pominjem i skrećem pažnju da je ona jedna vrlo interesantna mlada zvezda koja ima veliki potencijal. Ona je talentovana, ume da oseti dobru pesmu, baš dobro igra, borac je i neko ko je svojim rukama ostvarila sve. Tea igra orijentalni ples koji je jako upadljiv. Međutim, devojke vole da idu na njene nastupe i uživaju u njenoj igri i izgledu. Da je drugačija, ne bi devojke išle – rekla je Dragana u emisiji „Rame uz rame sa Draganom“ koja se emituje na Kurir televiziji. 


sledeća vest

Originalni tekst