Popularni voditelj „Elite 8“ progovorio je o Miljaninoj trudnoći.

Danas je Željko Mitrović organizovao još jednu gala žurku povodom 30 godina Pink televizije. Među prvim gostima je pristigao i Darko Tanasijević, koji je za okupljene medije priznao da mu je teže da partija, nego da radi.

– Napornije mi je partijati, ali je ovo mesec slavlja, 30 dana, 30 događaja, a danas je poseban povod, Pink.rs redakcija proslavlja. Došao sam na dva sata i trčim u Šimanovce da se družim sa elitarima – rekao je Darko.

Foto: Foto: Nikola Babić

 

Tom prilikom se popularni voditelj dotakao i goruće teme, tačnije, vanmaterične trudnoće Miljane Kulić.

– Nisam trenutno u komunikaciji sa Zolom i Marijom. Pre svega želim sa Miljanom da porazgovaram i da vidim šta je njena želja. Miljana se baš radovala trunoći i to joj je bila velika želja. Međutim, dosta je pokolebala informacija da je vanmaterična trudnoća. U kojoj meri će to uticati na njenu odluku, videćemo. Ali ona je paničarka kada su u pitanju zdravstveni problemi, čak i kada je sve dobro, ona izmisli nešto – rekao je Tanasijević.

Ceo intervju pogledajte u videu ispod.

sledeća vest

TV

Evo koliko će trajati vojni rok u Srbiji! Definisani kapaciteti i broj kasarna! (VIDEO) Da li će sukob u Izraelu metastazirati na čitav region? Rat sa Iranom bi napravio ozbiljan haos na Bliskom istoku! (VIDEO) Rada Trajković je politička olupina! Prepodne je nacionalista, a popodne prozapadna! (VIDEO)

Live TV

Rada Trajković je politička olupina! Prepodne je nacionalista, a popodne prozapadna! (VIDEO)

U Dnevniku na televiziji Nova, koja se nalazi u vlasništvu tajkuna Dragana Šolaka, Srbi poreklom sa južne srpske pokrajine Kosova i Metohije upoređeni su teroristima zločinačke paravojne formacije Oslobodilačke vojske Kosova (OVK). U pomenutoj emisiji gostovala je miljenica lažnog premijera lažne države Kosovo Aljbina Kurtija i podobna Srpkinja Rada Trajković koja je izustila sramnu izjavu u kojoj Srbe poredi sa teroristima OVK. Ovaj skandal komentarisali su novinar Dejan Anđus i narodni poslanik Dejan Bulatović tokom gostovanja u „Info jutru“.

SEPA će biti od velike koristi za građane Srbije! Evropska ideja slobodnog protoka će znatno olakšati međunarodna plaćanja! (VIDEO) Evropski parlament puca iz praznog oružja! Pretnje Moskvi samo provociraju Putina! (VIDEO)

Live TV

Evropski parlament puca iz praznog oružja! Pretnje Moskvi samo provociraju Putina! (VIDEO)

Evropski parlament je dao preporuku i poziva Kijev da udari na Rusiju. Nedovoljne zalihe municije i oružja prete da potkopaju dosadašnje napora. Ova rezolucija je savetodavne prirode i nije obavezujuća za članice Evropske unije. Putin govorio o napretku industrije i o potrebi za stalnim razvijanjem ratnih naoružanja. Na ovu temu u emisiji „Rat uživo“ govorili su dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i istoriograf dr Radovan Kalabić.

Originalni tekst