Mlada Slavica Angelova iz Makedonije sa dvadeset godina riješila je da okuša sreću u takmičenju „Zvezde Granda“. Ljubav prema muzici pokazala je i kao dijete kada se takmičila u „Nekim novim klincima“, a sada tokom studija medicine riješila da nastavi tamo gdje je stala.

Raskošnim glasom razgalila je žiri i osvojila nevjerovatnih osam glasova, zbog čega je najponosnija bila majka koja je sve vrijeme bodrila iz čuvene Vojine sobe emocija.

-Vidi se da je ova djevojka već bila na ovoj sceni da je tačno prošla tu omladinsku školu- rekao je Popović, nakon čega je uslijedila teška odluka takmičarke s obzirom da je dobila pravo da bira bilo kog člana žirija za mentora.

-Dvoumim se između Đorđa i Marije. Teško je jako, mnogo mi je teško…Uh, Đorđa biram- presjekla je Slavica, nakon čega su mu kolege čestitale što je izabrala baš njega.

Roker nije krio oduševljenje što je talentovana dvadesetogodišnjakinja postala dio njegovog tima.

-Velika mi je čast! Moram da ti kažem da se od Džejle Ramović nije pojavio niko, barem u mom slučaju, ko me je ovako iznenadio i obradovao. Eto, radujem se- poručio je Đorđe David.

(Express/Grand)

The post ONA JE NOVA DŽEJLA RAMOVIĆ: Makedonka osvojila sve glasove u Zvezdama Granda appeared first on Express.

Original Article