Zvezdan Slavnić odlijepio je za Anđelom Đuričić jer je u njoj prepoznao najveću životnu ljubav – pokojnu pjevačicu Kseniju Pajčin.

On je uživo u programu ostavio suprugu Anu, s kojom je prije “Zadruge 6” bio 15 godina u vezi, da bi mogao da se upusti u vezu s pomenutom zadrugarkom, te se prepuste ljubavi koju osjećaju.

Iako se mnogi čude kako je moguće da je do toga došlo, ljudima iz produkcije, a i veoma bliskim prijateljima ovoga zadrugara, sve je jasno i znaju o čemu je riječ, te se nisu uopšte iznenadili njegovim potezom.

-Svi koji poznaju Zvezdana znaju da je Ksenija Pajčin bila njegova najveća, nikad prežaljena, ljubav. On nikada nije prestao da je voli, a nikada sebi neće oprosti što je bio u zatvoru kada je ona ubijena. On je tada bio u dvogodišnjem pritvoru u Okružnom zatvoru u Kruševcu zbog šverca narkotika. Smatrao je da je mogao da je zaštiti od onoga što ju je snašlo. On je veoma teško primio vijest o njenom ubistvu, toliko se potresao da su, budući da mu je zdravlje tada bilo loše, ljekari morali da mu daju lijekove za smirenje. Slavnić je danima bio utučen zbog tragičnog kraja ljubavi njegovog života i zdravstveno stanje mu se pogoršalo, pa je zbog operacije srca iz Kruševca hitno prebačen u bolnicu pri Centralnom zatvoru u Beogradu – kaže izvor za srbijanske medije.

-Kada je Anđela ušla u “Zadrugu”, Zvezdan ja prosto zanijemeo, kao da je vidio duha ispred sebe. Nije mogao da dođe sebi od prizora ispred sebe. On je u njoj odmah vidio Kseniju, osjetio ju je: “Ona je znak od Boga, ona je Ksenijina reinkarnacija. Kao da je ona ušla u nju. Ima njen pogled, njenu kosu. Kretanje i njenu energiju. Uplašio sam se kada sam je ugledao”, pričao je on u prostorijama produkcije.

-Toga dana nije mogao da dođe sebi, njemu su se sve bolne uspomene vratile. Sjetio se Ksendže, toga da je stradala, da je više nema. Morali su da mu daju lijekove za smirenje. Rekao je i da smatra da je ovo dar od Boga, da ona koju je najviše volio dođe u tijelu druge žene. Dugo je on nju samo posmatrao, gledao i nije se usuđivao da joj priđe, a kamoli popriča sa njom – nastavlja srbijanski izvor blizak produkciji koji je upućen u cijelu situaciju koja trese Balkan, a glavna je tema “Zadruge 6” i niko nije ravnodušan.

-Zvezdan je zaboravio čak i na Anu, ženu koja mu je mnogo pomogla, koja ga je trpila i bila za njega tu i u dobru i u zlu. Jednostavno je začaran sličnošću između Anđele i Ksenije. On svako malo dolazi u prostorije produkcije gdje traži bromazepame da se smiri. Na momente mu dođe da je prevario Anu. Onda vidi Anđelu i kao da se ne sjeća spoljnog svijeta. Njega je ta djevojka zaludjela, ali nije ona kriva. Jednostavno je među njima kliknulo energetski. Zvezdan je ostao šmeker, možda je sada čak i bolji nego prije. Koja djevojka ne bi pala na njegov šarm? Vidite da i Aleks umalo nije odlijepila za njim. Neću preći granicu kada je ova djevojka, dar od Boga, u pitanju. Tek kada izađemo u spoljni svijet, desit će se sve. Ovdje ću da je čuvam kao Boga. Ona je ista kao moja najveća ljubav, kao Ksenija. Mislio sam da nikada neću sresti ženu sličnu njoj”, govorio je on pred nama – završava srbijanski izvor.

(Express/Kurir)

Originalni tekst