Matora je istakla kako je mislila da će joj biti mnogo lakše sa Anitom u rijalitiju, ali je shvatila da je pogrešila.

Učesnice “Elite”, Jovana Tomić Matora i Anita Stanojlović imale su juče žestoku svađu zbog koje je Matora odlučila da se razvede. 

Stanojlovićeva je Tomićevoj u jednom navratu opsovala majku i sve je otišlo predaleko, međutim, kada su se strasti malo smirile, Jovana je danas sumirala utiske.

Foto: printscreen

 

U toku razgovora sa jednom zadrugarkom, Matora je rekla da se precenila, da je mislila da će joj biti mnogo lakše nego što zapravo jeste.

– Znam da mi se sprema nešto, da će da uđu neki bivši, jer sam joj digla cenu. Doći će da me nerviraju i da teraju inat, znaju svi da sam srčana i da ću da imam reakciju… Ništa, sad ću da spasim brak ako mogu i ćao zdravo. Mislila sam da će mi biti mnogo lakše sa njom ovde, ali zeznula sam se, preračunala sam se. Precenila sam se… Još je ona klinka, nervozna, neiživljena, histerična, vidiš kako ona to podnosi… – rekla je Matora, dok Anita nije bila pored nje.

Inače, tokom jučerašnje svađe, Anita je otišla iz Jovaninog kreveta, a onda su usledile teške reči.

– Nećeš se vratiti u krevet više nikada, to ti obećavam. Više nismo zajedno, razvod čim izađemo. Skloni se od mene. To mafijanje neću da slušam. Videćeš da se više nećeš vratiti, jer si sama napustila krevet – bila je izričita Matora.


Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Na kanalima Yettel Hipernet TV na poziciji 89; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i “Klik TV” ili na portalu informer.rs

Imala je moć u očima i baratala ženskom magijom! Začarala je vojvodu kojeg je htela, ali je onda zadesila crna sudbina

sledeća vest

Originalni tekst