Večeras će se održati finale takmičenja “Zvezde Granda”, a među 17 finalista se našla i Martina Jozinović koja važi za velikog favorita za pobedu. 

Mlada Martina dolazi iz Beča gde danas živi i studira nutricionizam, a malo ko zna da je zapravo iz Kaknja, iz Bosne i Hercegovine.

Instagram printscreen/marjozi

Martina Jozinović

Marija Šerifović joj je oduvek bila muzički uzor, mada nije ni slutila da će upravo jednog dana imati priliku da sa njom radi na usavršavanju svog pevanja. Martina je ostvarila svoju želju i imala je priliku da pored upoznavanja, čak i sarađuje sa Marijom. 

– Iz Bosne sam ali živim u Beču, pa zbog toga često s Marijom radim online. Kada je snimanje dođem par dana ranije da bih vežbala – objasnila je takmičarka za “Grand”.

Kada je prvi put stala pred čuvenu osmorku i zapevala “Kao moja mati” malo je bilo onih koji su poverovali da joj je pevanje samo hobi.

Instagram printscreen/marjozi

Martina

– Ti si zaista bila najbolja u Sarajevu na audiciji, večeras kada si počela bio je jedan falš, pa se Bosanac odmah uhvatio za panik. Dobro je da si se odmah izvukla – rekao je Saša Popović tom prilikom.

Martina važi i za izuzetno atraktivnu devojku i svojim objavama redovno oduševljava pratioce na Instagramu. Nju je u prvoj emisiji došao da podrži dečko, kojem nije bilo svejedno dok je Martina nastupala pred žirijem, a mnogi su komentarisali da su prelep par i da je on pravi dasa, a ona nestvarna lepotica.

Youtube printscreen/Zvezde Granda

Martinin dečko

Pošaljite nam vest, fotografiju ili snimak na 0648482459

Pratite nas na društvenim mrežama

Originalni tekst