Vendi je u emsiji “Jutro na kvadrat” bez dlake na jeziku prokomentarisala Severinu i poručila da je “završila karijeru”.

printscreen instagram

Vesna Vukelić Vendi, pevačica

Ne mogu da tupim zube na tu besmislenu figuru, ali ću u stvari morati. Ne zbog toga što njene reči imaju težinu, nego zbog toga što se ‘nakačila’ na našeg patrijarha zajedno sa njegovim narodom i tronom sv. Save na kome su umne glave – započela je Vukelićeva, pa nastavila:

ATA Images

Severina Vučković, pevačica

Severina je jedno bezumno biće koje ću ja da ugasim kao radio Prištinu. Ona je beskičmenjak koji želi da se popne na kičmu patrijarha, jer zna da se sa te kičme vidi najbolje. Dakle, ona je jedna zdepasta faca, sa useklinama od očiju, sivom moždanom masom u koju ne može ništa da stane osim laži i nekog lukavstva. Ona nema veze sa crkvom. Patrijarh je patrijarh, on ima svetost i samo tako možemo da mu se obraćamo. Postoje razni pacijenti, ali je ovaj pacijent (Severina) završio karijeru.

Podsetimo, pevačica je sada u intervjuu koji je dala za srpsko izdanje magazina “Stori”, sve vreme kroz smeh pričala o tome zbog čega je u našoj zemlji postala omražena zbog negativnih komentara na račun Srbije, a pre svega, javnih uvreda i pretnji upućenih srpskom patrijarhu.

Na pitanje da li se nekad zbog neke izjave pokajala, ona je, uz veliku dozu ironije, pored smeha, podrugljivo odgovorila:

Uvek se pokajem (smeh), a posle se ispovedim. Nekad katoličkom svešteniku, a nekad bih se obraćala pravoslavnom popu. Doduše, ovi prvi ne daju moje poruke u javnost. Bar dosad nisu (smeh) – nastavila je da provocira Severina, pa je svu svu krivicu svalila na svoju majku, tvrdeći da je ona podstiče da bude bezobrazna.

Pošaljite nam vest, fotografiju ili snimak na 0648482459

Pratite nas na društvenim mrežama

Originalni tekst