Goga je najpre objasnila kada je poslednji put videla Nemanju, nekadašnjeg učesnika takmičenja “Zvezde Granda”, s kojim je dugo pevala u bendu i za kojeg ima samo lepe reči:

printscreen

Nemanja Vuković

– O Nemanji imam samo reči hvale. U šoku sam. Pre neki dan smo radili jednu svirku zajedno. Neverovatna je stvar da se tako nešto desilo, niko tako nešto nije mogao ni da nasluti. Velika je tragedija za takvog momka. Nemanja je bio na mestu i druželjubiv i džek. Jako je voleo život i ljude i da se druži. Bio je uvek prvi u svemu, stalno nasmejan… Bio je tu za svakog. Ja sam saznala tako što me je njegov kolega i prijatelj s kojim je sarađivao pune tri godine i koji su bili nerazdvojni, zvao više puta i nije mogao da me dobije. Onda je zvao mog Marka koji mi je to rekao. Posle sam se ja čula i sa Acom, on je čovek van sebe. Oni su bili kao bend, a ja sam tu uskakala kad je trebao. Tragedija da se to tako desilo. Ne znam šta bih više rekla – rekla nam je uplakana Goga.

Podsetimo, kako je izvor blizak istrazi otkrio, Nemanja je tragično nastradao, nakon što je posle nesreće koju je doživeo pokušao da pretrči auto-put.

Pošaljite nam vest, fotografiju ili snimak na 0648482459

Pratite nas na društvenim mrežama

Originalni tekst