Pevačica Snežana Đurišić otkrila je kako je Vaskrs raduje još od kad je bila dete i da su joj u vreme praznika najvažniji sigurnost i toplina porodičnog doma. Međutim, kako je istakla, ove godine će joj neko za porodičnim stolom ipak faliti. 

TV Pink printscreen

Snežana Đurišić

– Vaskrs uvek provodim kod kuće, s porodicom, s mojim najmilijima. Uživam kad se okupimo i to je ono što je najbitnije i suština najlepšeg hrišćanskog praznika. Ćerka s unucima dolazi na leto, a jaja farbam s decom mog sina. Nemam poseban ritual u ove dane, spremam uglavnom sama sve što je potrebno i na trpezi je uvek ono što moji najviše vole – rekla je pevačica i dodala:

– Ja sam od onih što vole da budu sami u kuhinji i ne volim da mi se neko okolo mota dok spremam. Znam šta moji vole i svake godine to tradicionalno spremam, u štosu sam, pa ima dovoljno vremena i za farbanje jaja s unucima i za sav nered, smeh i lepotu koji ispune dom kad smo na okupu. Svašta se promenilo otkad sam ja bila dete. Vremena su takva da se menjaju i mi tu ništa mnogo ne možemo, osim da sve posmatramo i, ko želi, da se prilagođava. Živi se neverovatno brzim ritmom, skoro nepodnošljivo brzo. Svaki dan donosimo mali milion odluka, uključujući i sopstvene prioritete u životu i šta su oni. Način na koji ljudi slave Vaskrs se sigurno promenio, ali suština osećaja ljubavi i vere je ono što je važno, na koji god način se ta misao označavala.

printscreen tvin

Snežana Đurišić

Iako će faliti za vaskršnjom trpezom, Đurišićka kaže da i pored brojnih obaveza redovno putuje kod naslednice Maje, koja dugo živi u Americi.

– Ćerka dolazi ovde najčešće leti, kad joj je lakše s obavezama oko posla i škole, pa ćemo se videti uskoro. Ja sam vrlo često tamo, letim nekoliko puta godišnje, kad god obaveze to dozvole. Beskrajno sam zahvalna što premestiti se sa jednog kontinenta na drugi ne predstavlja nikakvu posebnu poteškoću u današnje vreme i zato svaku priliku koristim da odem kod moje Maje – rekla je Snežana. 

Pošaljite nam vest, fotografiju ili snimak na 0648482459

Pratite nas na društvenim mrežama

Originalni tekst