Ako nađite nekoga ko će vas gledati ovako kao što Sofija gleda Luku Jovića . možete da kažete da ste uspeli u životu. 

Luka i Sofija
Luka i Sofija foto: Sofija Milošević Instagram

Manekenka Sofija Milošević i fudbaler Luka Jović već neko vreme uživaju u svojoj ljubavnoj idili. Važe za jedan od najsrećnijih parova na domaćoj javnoj sceni, što su i dokazali na Svetskom prvenstvu u fudbalu, koje se lani održalo u Kataru.

Naime, lepa Sofija je tada doputovala sa njihovim naslednicima, sinovima Aleksejem i Teodorom, kako bi Luki pružila podršku i tada nas počastila sa jednom veoma lepom porodičnom scenom u Dohi.

Ovaj mladi i uspešni par trenutno sa svojom decom živi u Firenci. U Italiji su od kada je Luka iz Real Madrida prešao u Fiorentinu, početkom ove sezone.

Jović ima dosta svakodnevnih obaveza zbog treninga i utakmica. Međutim, kada ugrabi neki slobodan trenutak, njih dvoje zaista znaju da ga provedu na lep način.

Koliko možemo da vidimo, u večernjim časovima znaju da izađu na večeru, u šetnju ili da obiđu neke kulturne znamenitosti kojih u Firenci ima na pretek. 

No, kad odluče da ostanu kod kuće i uspavaju mališane, onda provode lepe zajedničke trenutke u svom domu.

Međutim, nekad se desi da u tim prilikama i Luka, verovatno iscrpljen od brojnih sportskih obaveza, utone u san. Tako je bilo baš nedavno kada je zaspao na fotelji, dok su Sofija i on odmarali u svom ljubavnom gnezdu.

A dok je Luka spavao, Sofija je napravila jednu od njihovih najslađih zajedničkih fotografija. Sela mu je u krilo, poljubila ga i napravila ovaj selfi. 

Moja ljubav – napisao je u komentarima na ovoj objavi Luka i ostavio tri emotikon srca.

Stvarno više nego lep porodični trenutak, koji lepo ilustruje koliko je ovaj mladi par zaljubljen jedno u drugo.

Originalni tekst