Anelina sestra se oglasila i otkrila kako Janjuš nije dobar izbor za nju zbog lošeg ophođenja prema ženama u prethodnim sezonama rijalitija.

Odmah nakon ulaska u Belu kuću javile su se prve simpatije između Aneli Ahmić i Marka Janjuševića Janjuša, a kako vreme prolazi, njih dvoje su sve prisniji, zbog čega mnogi sumnjaju da će bivši košarkaš ponovo prevariti svoju suprugu. 

Njih dvoje su zato, za vreme emisije “Pitanja novinara” odlučili da stave tačku na svoje druženje. Aneli i Janjuš su naveli u svom obrazloženju da ne žele da ljudi steknu pogrešan utisak o njima, a kako su prisniji dolazi i do malih svađica, koje žele da izbegnu.

Foto: Printscreen You Tube

 

Nakon njihove izjave, oglasila se sestra Aneli Ahmić, Sita Ahmić, koja je prokomentarisala njihov odnos.

Ona je otkrila kakvo mišljenje njihova porodica ima o Janjuševiću i kako bi reagovali kada bi njih dvoje uplovili u emotivan odnos.

Foto: Youtube printscreen/Zadruga Official

 

– Poznavajući Janjuševe igrice, nikakva tačka tu ne postoji. Znamo kako se on ponašao prema devojkama u prethodnim sezonama. Predstavljao je kao igru odnos sa devojkama, a zapravo su im se dopadale. On glumi da je ovo šala za njega, a to nije šala, ni najmanje. Aneli je emotivno skrhkana sad, što je više nego očigledno. Iskreno, nadam se da se neće desiti njihovo zbližavanje. On nije muškarac za nju… To mišljenje deli cela naša porodica – istakla je Sita.


Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Na kanalima Yettel Hipernet TV na poziciji 89; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i “Klik TV” ili na portalu informer.rs

Nakon raskida sa Anom, Bulić se pomirio sa bivšom suprugom?! Uhvaćeni zajedno na ovom mestu

sledeća vest

Originalni tekst