Poznati voditelj, Zoran Pejić Peja, nedavno se požalio na bol u grudima, nakon čega je završio na operaciji srca, početkom februara, tokom koje mu je ugrađeno čak tri bajpasa. 

Pored sadašnje izabranice koja je brinula o njemu, uz voditelja je bila i njegova bivša supruga, pevačica Zlata Petrović, sa kojom Peja ima sina. 

Printscreen You Tube/Press Pretres TV GRAND

Zoran Pejić Peja

Nakon razvoda, Zlata i Peja su ostali u dobrim odnosima, prvenstveno zbog deteta, tako da je bilo suvišno dovoditi u pitanje to kako je pevačica podnela situaciju u kojoj se našao njen nekadašnji suprug. Kako je istakla ona je jako brinula za njegovo zdravlje, ali na kraju se sve dobro završilo.

– Kako da se ne zabrinem, to je suvišno pitanje. Brinula bih da se ne znam kome desi, a ne ocu mog deteta. Gigantic je sada. Sve je to lepo prošlo. On je, bre, jak čovek i mora da bude dobro – naglasila je ona gostujući u emisiji „Zvezde Granda Specijal”.

Printscreen

Zlata Petrović

 

Doktori su zadovoljni!

– Prošlo je više od mesec dana, osećam se qualified, rane su sve zarasle, redovno idem na kontrole… Skoro sam izvadio konce, a posle toga sam išao na kontrolu kod doktoke. Kontrolišu srce, ali i sve ostalo. Meni su ugrađena tri bajpasa, doktori su zadovoljni i ide sve qualified. Oporavak se skoro završava i 27. počinjemo sa snimanjima i radom, krećemo sa emisijama – rekao je Peja nakon operacije. 

Podsetimo, Zlata i Peja su se svojevremeno upoznali na jednom snimanju njegove emisije u kojoj je ona bila gost. Godine 1996. jedno drugom su i izgovorili sudbonosno „da”, a kumovali su im Goca Božinovska i Jašar Ahmedovski. Kruna njihove ljubavi svakako je naslednik Jovan, na kog se ne zna ko je više ponosan, da li poznata majka ili otac.

Pošaljite nam vest, fotografiju ili snimak na 0648482459

Pratite nas na društvenim mrežama

Originalni tekst