Pre par dana Stevan Sekulić je zaprosio 10 godina stariju pevačicu Aleksandru Bursać i od tog trenutka je par pod lupom javnosti.

Aleksandra Bursać, koja se proslavila u popularnom takmičenju „Zvezde Granda“, zaprošena je na najromantičniji način, u Diznilendu. 

Ona i njen izabranik su dugo krili vezu od javnosti, kako bi izbegli razne osude, ali i kako bi svoju privatnost zadržali za sebe.

Foto: Instagram printscreen

 

– Verujte da krijemo vezu i više nego što možete da zamislite i ponosni smo na sebe kako smo uspeli od vas da je sakrijemo – rekla je pevačica za Informer.

Par neko vreme uživa u svojoj ljubavi, a sada planiraju da prirede veliko svadbeno veselje uz porodicu, prijatelje i kolege sa estrade.

Foto: Privatna arhiva

 

– Planiramo je do kraja godine. Ne žurimo, želimo da sve bude perfektno taj dan. Što se same ceremonije tiče pokušali smo da napravimo nešto intimnije, ali jednostavno nije izvodljivo s obzirom da i on i ja imamo veliki krug rodbine i kolega, tako da će ipak biti veliko veselje umesto intimnog venčanja negde na plaži – otkrila nam je ona.

Međutim, kako sada pišu mediji, pre Aleksandre Bursać Stevan je ljubio Ružu Rupić, ali je bio u ljubavi i sa influenserkama Vanjom Veljić i Marinom Aranđelović.

Foto: Pedja Milosavljević

 

Otkako je verio izabranicu, društvene mreže ne prestaju da bruje. Na društvenoj mreži „X“ su se pojavile šale na račun pevača, jer je, navodno, verio svaku devojku nakon što je stavio tačku na odnos sa Ružom.

– On je bio sa Ružom, Marinom i Va Vanom… – napisala je jedna korisnica platforme, dok je druga dodala:

Foto: Privatna arhiva

 

– Zar nije on bio i sa onom Marinom Aranđelović veren ili sam ja nešto izmislila?

„On je bukvalno verio sve posle Ruže haha“, „Molim? To je onaj lik što je stalno iskakao na Tik Toku sa Marinom? Kad pre…“, „Dečko samo juri javne ličnosti da mu budu devojke, promoviše se par meseci, pa druga“, „On veri svaku devojku sa kojom je“, „Ružin bivši verio i Marinu, devojku pre Aleksandre, tako da …“, „Ovaj lik samo još mene nije verio“, samo su neki od komentara na pomenutoj društvenoj mreži.

Foto: Twitter

 

Uneredila se Miljana Kulić: Đedović zgrožen prizorom, ispričao šta je zatekao u tuš kabini

sledeća vest

Originalni tekst