Prema nezvaničnim informacijama i pisanjima medija, košarkaš Nikola Peković već mjesecima nije u Crnoj Gori, a navodno je razlog tome nova djevojka s kojom je ušao u emotivnu vezu, te je napustio suprugu i odlučio da se razvede, o čemu ne prestaje da se priča.
Ovim povodom, oglasila se i Goga Sekulić, koja je na crnogorskom primorju razgovarala sa voditeljem i novinarom Božom Dobrišom.

  • On je zgodan, ja sam nezgodna (smijeh). Šalim se. Prije nekih 15 godina je bila neka sporna priča, kao da mi je poklonio sat. Nismo bili zajedno. Poslao je piće i cvijeće, ja sam bila sa svojim društvom, on sa svojim. Bila je priča da je on meni poslao neki sat od 30.000 eura, mene je to tada mnogo iznerviralo. I sada kada je počela priča da se on razveo, onda su opet pokrenuli ta neka nova djevojka i sat. U principu sam primijetila da su me uvijek savjetovali da ne demantujem i bile su u pravu. Kada se demantuje uvijek priča traje duže, a mene nervira nepravda – rekla je Goga, a onda je Božo podsjetio da je Nikola razveden, te se Goga nadovezala:
  • Vidi, ukusi su različiti, možda je dobar dečko, ali nije moj tip.

Takođe, pjevačica je otkrila koju svoju koleginicu bi spojila sa Nikolom Pekovićem, a Božo nije mogao ni da pretpostavi da će izgovoriti ime Rade Manojlović.

  • Koga bi ti spojila s Nikolom Pekovićem, koju pjevačicu – pitao je Božo.
  • Čekaj da razmislim…Uh, pa ne znam. Šta misliš Rada Manojlović?! – rekla je Goga.

(Express / Pink)

Originalni tekst