Nakon što je izašla Cecina duetska pesma sa Željkom Joksimovićem, Karleuša se obrušila na nju.

Rat između Jelene Karleuše i Svetlane Ražnatović traje godinama i nikako ne jenjava.

Naime, sada su Ceca i Željko udružili snage i snimili prvi zajednički duet „Više od sreće“, koji je danas ugledao svetlost dana i za sat vremena sakupio više hiljada pregleda, a komentari oduševljenih fanova i dalje se samo nižu ispod videa. Ipak, jedno je sigurno, divi se numera i nije baš dopala, te je oplela po Svetlani, ali je prokomentarisala i njen duet sa mladim treperom Vojažom.

Jelena Karleuša je na svom Instagram storiju podelila privatne prepiske NN licem, gde su komentarisali pomenute duete.

Foto: Printscreen/Instagram/karleusastar

 

– Ovo se zove slikovito ogovaranje, a pošto je javno, onda nije ni ogovaranje, jer smo mi šta? Časni i nećemo podmuklo iza leđa. PS (Ne smem da kažem ko mi je sagovornik, srušilo bi UN) – stajalo je kao opis storija, a u prepiskama je stajalo sledeće:

– Ne vređaj Lexington, Tea T je za ovo grmilica. Ja Joksimovića obožavam i znam koliko je talentovan i magičan kao autor. Ovo nije njegov rad 300 posto. A Ceca toliko loše izgleda, kao da joj neko uključio fast forward na opciji za starenje. Da je pametna da to odmah obriše. Sahranila je „Zvezde Granda“, Joksimovića i ne može jer je on ovde samo gostujući duh, ali Vojaža će vratiti u spermatozoid – pisalo je.

Svetlana Ražnatović se do objavljivanja ovog teksta nije oglasila na ovu temu. Na njenim društvenim mrežama možemo videti da pevačica i dalje slavi pobedu svoje kandidatkinje u „Zvezdama Granda“.

Roditelji pobednice

sledeća vest

Vesti

Ustaško ludilo ne prestaje! Hteli da unize Srbe, pa pobesneli jer im je Vučić pokazao da imamo kičmu i da stojimo uspravno! E JADO JADNI! Šokantna tvrdnja turskih medija! Đukanović kandidat za zamenika generalnog sekretara NATO (FOTO) Podneta krivična prijava! Dragan Simić ugrozio bezbednost članova Saveta na FPN! (FOTO) Korać: Očekujemo pres centre iz Tel Aviva na Expo 2027

Društvo

Korać: Očekujemo pres centre iz Tel Aviva na Expo 2027

„Očekujemo da Peres Centar za inovacije i mir iz Tel Aviva bude prisutan na izložbi EKSPO 2027 u Beogradu. Razgovori koje smo vodili sa rukovodstvom Peres Centra daju nam razloge da verujemo da će se to i dogoditi. To bi bio značajan događaj za Srbiju, i značajna inicijativa za produbljivanje saradnje Srbije i Izraela kroz promociju mira i saradnje mladih“, rekao je Zoran Korać, direktor Instituta za politiku i ekonomiju Jugoistočne Evrope iz Beograda.

Politika

„Ne odričemo se Rusije!“ Vučević: Nastavljamo saradnju uprkos pritiscima!

Verujem u tradicionalne odnose Srbije i Rusije, koji su zasnovani na istorijskim vezama, zajedničkom cilju da se sačuva vladavina prava, slobodarski duh svih država, nezavisnost i suverenitet država. Ono što smo zajedno prošli kroz istoriju, i onu dalju i bližu, obavezuje nas i u sadašnjem i u budućem periodu, stoga verujem u veoma dobre odnose, izjavio je za RT Balkan premijer Srbije Miloš Vučević.

Originalni tekst