Bivšu rijaliti učesnicu i model Deniz Dejm sinoć su napala dva muškarca, a nakon incidenta otišla je u Urgentni centar kako bi joj odmah ukazali lekarsku pomoć.

Deniz je zadobila povrede desne ruke i obe noge kada su je nasilnici šutirali, ali srećom, nije došlo do preloma kosti.

Dejm je zabrinula fanove i prijatelje, a jedan od njih joj je odmah došao u posetu sa malim znakom pažnje.

Foto: Printscreen/Instagram

 

Naime, Radomir Taki Marinković, otac starlete Maje Marinković, posetio je lepu Slovenku i doneo joj 300 grama čokolade. Deniz mu je sela u krilo i zajedno sa njim pozirala za Instagram.

Fotka je izazvala pravu lavinu komentara s obzirom na to da se za njih ranije šuškalo da su vezi. Sada se opet spekuliše o prirodi njihovog odnosa, iako su više puta isticali da su “samo drugari”.


Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Na kanalima Yettel Hipernet TV na poziciji 89; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i “Klik TV” ili na portalu informer.rs

Bogdan celo veče bežao od Cece zbog Jovane!? Evo kako je protekao prvi susret bivšeg para!

sledeća vest

Originalni tekst