ON JE POSTAO MILIONER ZAHVALJUJUĆI OVOM KVIZU i pitanju na koje će svaki SRBIN UMETI DA ODGOVORI! (VIDEO)

0
40

Novi milioner se zove Ronald Tinholt (35) i dolazi iz Kelna u kojem vodi prodavnicu smutija, a pitanje koje mu je donelo milion evra glasilo je: „Klasična, standardizovana europaleta EPAl1 sastoji se od 78 eksera, devet blokova i koliko dasaka“, a ponuđeni odgovori bili su 9,10,11,12.

Ronald je pokazao zavidno znanje i bez problema je odgovarao na prvih sedam pitanja. Prvi put se zamislio na osmom pitanju u kojem je trebalo da odgovori za koju je ulogu Oskar dodeljen dva puta. Nakon kraćeg razmišljanja odgovorio je Džoker i krenuo dalje.

VELIKA GREŠKA U SLAGALICI! Ovo je svima promaklo, kako im se to desilo?! SKANDAL (VIDEO)

TV SLAGALICA IMA NOVU VODITELJKU – Zove se Jelena, a EVO kako se snašla u PRVOJ EMISIJI! (VIDEO)

Pomoći je koristio na poslednja četiri pitanja. Posebno je zanimljivo bilo na pitanju za 64 hiljade evra: „Gde se rodio pisac koji je za roman ‘Poreklo’ 2019. dobio nemačku nagradu za književnost?“ Ponuđeni odgovori bili su Rodezija, Jugoslavija, Cejlon i Tibet.

Tačan odgovor bio je Jugoslavija, budući da je autor knjige Saša Stanišić rođen u Višegradu. Zanimljivo je da je publika tačnom odgovoru dala 36 posto glasova, otprilike isto kao i za još dva odgovora, ali Tinholt se ipak odlučio za Jugoslaviju.

Pratite nas na društvenim mrežama
PROČITAJTE JOŠ

Original Article