Bivša zadrugarka Deniz Dejm ostala je u šoku nakon što je saznala da je jučer uhapšen muškarac Đ. M. (26) zbog osnovane sumnje da je ubio svoju majku D. M. (61) u Ulici vojvode Stepe u beogradskom naselju Voždovac.

Razlog što je starleta bila iznenađena jeste što poznaje osumnjičenog, sarađivala je sa njim i čak ga je zvala kod sebe.

Kada je u srbijanskim medijima vidjela njegovu sliku, bila je šokirana.

Vidno potresena zadrugarka obratila se svojim fanovima na Instagramu, a kako kaže, obuzme je jeza pri pomisli da poznaje i da ima kolaboraciju sa ubicom.

-Ljudi, ja sam u šoku. Danas sam saznala da je muškarac, sa kojim imam saradnju, ubica! Znači, čovjek sa kojim sam snimala je bio priveden policiji zbog sumnje da je ubio svoju majku – počela je Deniz uplašeno, a potom dodala da je užasava pomisao da je žrtva mogla biti i ona.

-Ja ne mogu da vjerujem. Znači, mogla sam da budem ja. Sretna sam da sam živa. Imam saradnju sa ubicom. Ja ne mogu da vjerujem. Djevojke, žene i muškaci, pazite se. Znači, ja sam tog čovjeka privela u svoj stan. Još uvijek sam u šoku – rekla je Deniz.

(Telegraf/Telegraf)

The post ON JE OSUMNJIČEN JE ZA UBISTVO SVOJE MAJKE: Deniz Dejm van sebe, dovodila ga i u stan appeared first on Express.

Original Article