Vesna Vukelić Vendi je nedavno u jednoj emisiji osula paljbu po rijaliti ljubavnom trouglu.

Pevačica i spisateljiva, gostovala je u jednoj emisiji, gde se dotakla Mione, Ša i Stanislava, nazvavši Nenada slabićem koji ima komplekse što nikada neće biti alfa mužijak.

Kako komentarišeš vezu Mione i Ša i Nenadove konstantne ljubomorne scene u tom odnosu?

– Istina je da Ša ima mnogo gordosti u sebi. Vrlo je lukav i ulazi kroz najmanju rupu, koristi se svim mogućim prečicama i deluje kao osoba koja juri u lidlu za piliće. Jako je bedno i ružno imati takav oblik muškarca pored sebe, pogotovu onog koji govori kako će nekog da iznapušava, a on u spoljnom svetu nikoga ne bi mogao da dotakne, a kamoli da prebije. On nije alfa muškarac i zato mu svi smetaju i ima teške komplekse. On je za Đedovića vkv prevarant, nikoga ne poštuje i sve naziva nadimcima. Nema nikakvog viteštva u sebi i totalno je duhovno zarđao.

Foto: Printscreen You Tube

 

– On je toliko transparentan i da je bilo se*sa tu, sve bi zvonilo. On je toliko nesrećan što toga nije bilo i shvata da mu nije devojka ako nemaju odnose, kakva je to veza. On je radio mileva i njemu je smisao rialitija samo da spava sa njom, kad se to bude desilo, ona je gotova jer će on prisloniti svoje kandže na sebe i neviđeni je šibicar, na nivou je autobuske stanice i ljudi koji se bave tim prevarama.

Foto: Printscreen You Tube

 

– On je kao zarđali crv mali koji nema obzira ni prema kome, ni prema njenoj porodici niti prema njoj. Takvi profili kao što je ona su hladni i ne mogu da se promene, to im je ucrtano u karakter. Ako već Stanislav priča da je bila sa njim vatrenija znači da ona nije otkrila određenu dimenziju svog karaktera i da postoji razlog zbog koga se prikriva. Stanislav se totalno uvalio u blato i umesto da je ostao misteriozan do kraja, on se srozao totalno nisko zbog ulaska u vezu sa Majom – rekla je Vendi u emisiji na „Red TV“.

sledeća vest

Originalni tekst