Izvor: Informer/A.S.

05.09.2024

22:57

On je dočekao Borino telo u Čačku! Bio je bitna figura u rokerovom životu (FOTO)

ATA Images

Estrada

Njih dvojica su bili nerazdvojni decenijama unazad.

Telo pokojnog rokera, Bore Đorđevića, večeras je iz Ljubljane dovezeno u njegov rodni grad, Čačak, tačnije u kapelu čačanske Opšte bolnice.

Foto: Foto: ATA Images

 

Boru je dočekao njegov školski drug doktor Prvoslav Prle Savić, patolog sa kojim je zajedno svirao u prvoj grupi „Hermelini“.

Foto: Informer

 

Prvoslav je poslednji put dočekao svog prijatelja koji će biti sahranjen u subotu, 7. septembra. Opelo počinje u 14 časova, a sahrana je u 14.30.

PROČITAJTE JOŠ

Tagovi:

SLIČNE VESTI

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na [email protected].

sledeća vest

Originalni tekst