Uvanično je potvrđen je i četvrti učesnik rijaliti šou programa “Elita”

Nakon Milene Kačavende, Marka Đedovića i Vanje Bogićević otkriveno je i ime četvrtog učesnika.

U pitanju je već nama poznati učesnik rijalitija, Mensur Ajdarpašić. On se proslavio učešćem u rijalitiju “Zadruga” i ostao upamćen po brojnim rijaliti vezama.

Foto: Instagram printscreen

 

Milioni gledalaca Pinka biće oduševljeni, ali i šokirani kada bude bio obelodanjen zvanični spisak učesnika, na kom su velika imena s domaće scene, kontroverzne javne ličnosti, ali i potpuno nova lica koja će privući pažnju širokog auditorijuma.

Prva, glavna nagrada u ovoj sezoni “Zadruge 7 – Elita” iznosiće neverovatnih 100.000 evra, nagradni fond je nikad bogatiji, te nema sumnje da će borba za prvo mesto biti neizvesnija i uzbudljivija nego ikada!


Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i “Klik TV” ili na portalu informer.rs

sledeća vest

Vesti

Gospodine Nikeziću, nadam se da je sad jasnije! Mali urnisao Đilasovog potpredsednika: To je jedna od prvih lekcija na fakultetu! Uspeli smo! Porodica Mladenov iz Dimitrovgrada dobila novi dom

Društvo

Uspeli smo! Porodica Mladenov iz Dimitrovgrada dobila novi dom

Кada su u Fondaciji „Humana srca“ krenuli sa organizacijom Prve donatorske večeri, imali su mnogo sumnja, da li će cilj, prikupiti novac za zbrinjavanje tri porodice, biti ostvaren, da li će uspeti da porodicama Stojanović iz Vlasotinca, Mitrović iz Leskovca i Mladenov iz Dimitrovgrada vrate osmehe na lice i veru da za njih i njihovu decu ima lepše budućnosti.

Žrtve zaslužuju da se ispišu njihova imena - Štrbac: Memorijalni centar da bude i do nebesa, bilo bi malo Ko kupuje stanove po Srbiji? RGZ daje odgovor na ovo pitanje

Društvo

Ko kupuje stanove po Srbiji? RGZ daje odgovor na ovo pitanje

Republici Srbiji se smeši nova era na stambenom tržištu, kada je reč o starosnoj strukturi kupaca. Prema najnovijim podacima Republičkog geodetskog zavoda, beleži se impozantan porast udela kupaca stanova mlađih od 30 godina u ukupnom broju kupoprodaja stanova, označavajući snažan zaokret u svetu nekretnina.

Vučević: Kurti hoće da vrati Srbe na KiM u 17. vek

Originalni tekst