Mnogo toga znamo o Lepoj Breni. Čuli, čitali, čitamo… No, još više, njene “globalne” privatnosti, poslovnosti, “slobodnog hoda” i inih detalja, rijetko ko zna. Ona to naprosto, ne dozvoljava! Stoga, oko sebe okupila je tim osoba kojima vjeruje. Koji su joj odani.

Svi oni, osim poslovnih obaveza, iskazuju bezrezervno poštovanje prema šefici Breni i njenoj veličanstvenoj karijeri. Na čelu profesionalnog tima je Siniša Medić. On je alfa i omega, kako to treba da se realizira, zacrtani plan.

-E, i onaj koji je krivac za sve propuste. Kako bi rekli, nije krivac kriv, nego ja – kroz smijeh je prokomentirao Medić.

I pojasnio kako je “cijena” vođe tima.

Uprkos toj odgovornosti, Siniša je sretan radom sa estradnom institucijom.

-Sva priča o Breni kao personi, njenom profesionalnom odnosu prema muzici je suvišna. Ona potvrdu nosi svojom popularnošću koja je frapantna.

Neopisiv je odnos njenih fanova sa njom. Bilo prije i poslije nastupa ili onih slučajnih susreta. Ljudi, Lepu Brenu doživljavaju kao nedodirljivo znamenje. A ona je tako pristupačna, jednostavna i dobrodušna osoba. Divna i obožavana. Njena pojava, stvorila taj respekt publike. Narod je beskrajno voli. Ljubav iskazuju komplimentima, darovima, cvijećem… – u neoficijelnom ćaskanju kazao nam je Siniša Medić.

Originalni tekst