Tragom informacije da se Darko Lazić oženio Katarinom, u čiji stan se uselio u Novom Sadu, komšije su sada progovorile..

Nju poznaju odavno, a njega od skoro kada je unio kofere u ovu zgradu i gdje provodi vrijeme daleko od porodice i prijatelja.

-Viđamo ih često, mislim da su se našli. On je bahat, a ona malo muškaračasta. Vratila ga je na pravi put, u smislu da idu zajedno na treninge, ona vodi računa o ishrani pa samim tim i on. Djeluje da se unormalio, ali kao što svi znamo sve će to proči čim ga prođe zaljubljenost. Vidi se da trenutno “lete” od ljubavi, a šta će biti kada to prođe vidjet ćemo, kaže stariji gospodin za srbjanske medije.

Komšije njihovu vezu prate i u medijima, pa su tako čuli i za vjenčanje.

-Sramota je što nije javio majci, ali je vrlo moguće da je ona tako zahtijevala jer ni ona svoje nije zvala. Koliko sam čula, njena porodica ne voli što je ona sa Darkom. Boje se da bi mogla da posrne uz njega. Sa druge strane, njene drugarice su oduševljene ali to je više zato što je on zvijezda pa idu na nastupe. Sve je to neki lažni sjaj, ali njihov život je njihova stvar. Taj dečko meni se ne dopada još otkada je vozio kao sumanut pa unakazio sebe i nije odgovarao zbog takvog ponašanja, kaže komšinica Mira koja nije željela da se slika uz obrazloženje:

-Šta znam djeco da me sutra ne napadnu. Ni ona nije zlatna, umije da bude prava svađalica. Imali smo prilike da čujemo sa bivšim mužem kako sikće.

U obližnjoj prodavnici kažu da su njega jednom vidjeli iz daleka, a da ona vjerovatno svraća ali da je neprimjetna.

-Mislim da dolazi kod nas, ali pravo da vam kažem ona izgleda kao sve druge djevojke koje se utegnu, stave usta i trepavice pa sve liče. Njega vidimo kada ode u teretanu sa njom ili u autu, ona ga uvijek dovozi sa aerodroma poslije svirke preko. Da mu ne znamo prošlost rekli bismo ljubav za cijeli život, kažu radnice.

Prema riječima komšinice koja poznaje Katarininu drugaricu, u rodnom selu Darka situacija je zategnuta.

-Čula sam od drugarice da Katarina neće da ide u Brestač, iako Darko tamo ima veliku kuću. Sada su zategnuti odnosi jer Lazić nije rekao ni majci, ni bratu za vjenčanje. Mislim da su se oni vjenčali samo sa kumovima u opštini i to da im je tek tako palo na pamet kada se ona zvanično razvela, ali da planiraju veliku feštu na proljeće. Ipak, ko zna šta će biti sa tim sada kada ne pričaju sa njegovima. Majka mu je očajna, šta je sve prošla zbog njega, a onda izgubila muža. Umjesto da mirno živi, on joj stalno pravi neke probleme. Katarina je normalna djevojka i mogla bi da ga urazumi da živi pristojno ako ima živaca da se time bavi.

(Express/Alo)

Originalni tekst