KOLIKO vremena je potrebno za dobru fotografiju sa mora, znaju samo oni parovi koji su zajedno otišli na godišnji odmor. Jer, dok su dame strpljive i vole da lepo izgledaju na fotografijama, muškarci većinom fotografisanju pristupaju ležerno sa stavom “ma, može da prođe”.

ОН ДА СЛИКА, ОНА ДА ОБЈАВЉУЈЕ: Снимак просечног брачног пара на летовању насмејао многе (ВИДЕО)

Foto: Printskrin/TikTok/malidivlja6

Ipak, da bi slika bila savršena “fotograf” mora da se dobro pomuči dok “model” pozira. Najbolji dokaz toga je snimak sa TikToka nastao u Neumu, a na kojem se vidi kako par pokušava da napravi idealnu sliku. Tačnije, dok devojka traži savršenu pozu, momak je u stopu prati sa kamerom telefona, pokušavajući da ispuni “zadati” zadatak.

Snimak pod nazivom “Prosečan bračni par na letovanju” momentalno je postao viralni hit, jer, dok je dama išla tamo vamo muškarac je strpljivo pratio svaki njen korak. Nakon iscrpnog slikanja, dama je uzela telefon u ruke da pogleda minuli rad umetnika, a sudeći po izrazu lica, nije bila baš najsrećnija svojim slikama sa obala Jadrana.

“Garant nije zadovoljna slikama”

Na kraju ne znamo da li su bili zadovoljni krajnjim ishodom fotošutinga, ali su sudeći po komentarima, dobro zabavlili korisnike društvenih mreža.

“On je presladak”, “On da slika, ona da objavljuje”, “I garant je nije dobro uslikao”, “I na kraju tako slika da mi od slika ne ostane ni s”, samo su neki od komentara koji su se nizali ispod viralne objave.

(Blic)

BONUS VIDEO: SPEKTAKULARNI SNIMCI KITOVA: Divovi kod obala Argentine pripremaju se za donošenje mladih na svet

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

SLIKA IZ VAZDUHA: Evo koliko je okupljenih na političkom protestu u Beogradu (FOTO)

NEĆE DA RAZGOVARAJU, HOĆE SAMO DA MALTRETIRAJU NAROD Bahata opozicija blokira auto-put, maltretirali i trudnicu u osmom mesecu

NEĆE DA RAZGOVARAJU, HOĆE SAMO DA MALTRETIRAJU NAROD Bahata opozicija blokira auto-put, maltretirali i trudnicu u osmom mesecu

PROZAPADNA opozicija organizovala je danas proteste odnosno blokadu auto-puta E75 u Beogradu i Novom Sadu, a maltretiranje građana krenulo je u 16 časova da bi se završilo u 20 časova. Na blokadama je učestvovalo tridesetak automobila, a ovim načinom gde su paralisali građane Srbije, maltretirali trudnicu u osmom mesecu trudnoće opozicija je pokazala aroganciju, bahatost i obest. Pokazali su da su im teški razgovori sa državom, ali da im nije teško da maltretiraju građane Srbije.

30. 06. 2023. u 16: 06 >> 20: 18

Originalni tekst