Samo što se završila „Elita 7“, a fanovi rijalitija sa nestrpljenjem iščekuju novu sezonu, „Elitu 8“.

Milica i Željko Mitrović najavili su spektakl od septembra. Kreću dva rijalitija, „Elita 8“ i „Farma 8“, koji će biti povezani, jer će učesnici iz „Bele kuće“, po kazni ići na farmu.

Kako je završena sedma sezona rijalitija, Veliki šef je organizovao veliku žurku u tu čast, na kojoj je bio i Marko Đedović. On se tom prilikom obratio sednom sili i u intervjuu otkrio svoju ulogu u „Eliti 8“.

Foto: ATAIMAGES

 

– Kažu da sam propali voditelj i da nisu znali šta će sa mnom, pa su mi onda dali tolike pare za učešće i dali mi debatu za koju ste šerovi videli kod Velike šefice na Instagramu. Videli ste kako mogu kao voditelj, videli ste kako mogu i kao rijaliti učesnik. Ja sam prilikom ulaska izjavio da još samo engleska kraljica nisam bio, sve ostalo jesam. Vodiću sigurno, a teško da ću učestvovati – rekao je Marko za Informer, pa otkrio da već zna ko će učestvovati u „Eliti 8“:

Foto: ATAIMAGES

 

– Već znam, ali ne smem da vam kažem. Ozbiljna zvezda je u pitanju i osoba koja je umešana u porodične odnose ozbiljne zvezde. Aneli, Stanija i Alibaba su mala maca – rekao nam je Đedović i otkrio koju će emisiju voditi u osmoj sezoni:

– Ja imam moje debate. Sve ostalo nema potrebe. Jer šta da vodim nominacije? Da dođem da me prozivaju da sam nikakav voditelj jer kažem „ti imaš reč, ti imaš reč“. Ja tu ne mogu ni da ispoljim svoju kreativnost, a u debatama sam uspeo da ispoljim kreativnost i celokupnu tu priču. Zasigurno ću to, ako bude bilo potrebno, ali ću zasigurno posećivati buduće rijaliti učesnike – otkrio nam je Marko Đedović.

Šta je sve rekao voditelj, pogledajte u videu ispod.

Vendi i Era napravili šou u emisiji! Vesna mu rekla kako je razmazio devojku, a on zagrmeo:

sledeća vest

Originalni tekst