Gotovo da nema onoga ko ne prati najpopularnji muzički šou „Zvezde Granda“, a jedan od najvećih fanova ovog takmičenja je pjevačica Olja Bajrami.

Olja je otvoreno i bez dlake na jeziku rekla da je njen ovogodišnji favorit Šejla Zonić.

  • Moram da kažem da bih izdvojila moju pjesmu „Dijagnoza“ čiji je autor muzike i teksta upravo Šejla Zonić, moja prijateljica i koleginica koja se takmiči ove sezone u „Zvezdama Granda“. Sa tekstom se najviše pronalazim u toj pjesmi – rekla je ona.

Olja je naglasila i kako Šejla apsolutno zaslužuje da trijumfuje u ovogodišnjoj sezoni popularnog muzičkog takmičenja.

  • Mislim da je ona jedan ogroman talenat plus školovani muzičar i profesor. Dobar čovjek, dobar drug, odličan muzičar i baš ona zaslužuje pobjedu. Svi koji glasate, glasajte za moju Šejlu. Ona se zaista pokazuje u svakoj emisiji sve bolja i bolja – naglasila je Olja.

Pjevačica je istakla da Šejli skida kapu zbog nevjerovatne hrabrosti koju pokazuje na sceni iz subote u subotu.

  • Šejla nema tremu, to znam, a posljednji put smo se vidjele kada je izašao moj album. Popile smo kafu i dale par intervjua. Zapravo nisam je ni pitala, ali mislim da nema tremu, a ako je i ima, na njoj se to ne vidi, dok ja uvijek imam tremu i zato se nikad nisam takmičila. Hiljadu puta sam bila na toj bini, sve je to prekrasno, ali sad ja da izađem i da se takmičim, to ne. Kada su nastupi u pitanju, to je drugo, kao i emisije, ali kada je riječ o „Zvezdama Granda“ nikada se nisam prijavila baš zbog toga – ispričala je za Grand, a potom dodala:
  • Pjevam već 15 godina i kada sam tek počinjala i imala prvi svoj hit „Pola Balkana“ kao i duet s Dinčom, taj period bio je najljepši jer mi je sve bilo novo. Svaki taj nastup i publiku koja mi je prilazila sa toliko ljubavi doživljavala sam kao nešto nevjerovatno. Sada je to u malo drugačijem obliku, ali te interakcije i ljubavi publike ne manjka.

(Express / Grand.nova.rs)

Originalni tekst