Olivera Balašević, supruga legendarnog Đorđa Balaševića, objavila je story na Instagramu koji je privukao pažnju mnogih.

Naime, Olivera je gledala srbijansku verziju popularnog kviza “Ko želi biti milioner”, a jedno od postavljenih pitanja izazvalo je njeno oduševljenje.

“Ko je igrao uloge Jule i Šace u mini seriji Pop Ćira i pop Spira, snimljenoj 1982. godine?”, glasilo je pitanje.

U ponuđenim odgovorima navedena su četiri para: Đorđe i Olivera Balašević, Dragan Nikolić i Milena Dravić, Bata Živojinović i Radmila Savićević te Marko Nikolić i Ceca Bojković.

“S razlogom ovo pitanje nije za 5.000.000, ali je sasvim sigurno toliki broj onih koji znaju odgovor”, komentarisala je Olivera pitanje postavljeno natjecateljki.

Foto: Printscreen

Tačan odgovor na pitanje glasi: Đorđe i Olivera Balašević. U mini seriji, u ulozi Jule bila je Olivera, a Balašević je glumio Šacu.

Pop Ćira i pop Spira je jugoslavenska humoristička mini-serija snimljena 1982. po motivima istoimene priče Stevana Sremca. Scenario i režiju je potpisala Soja Jovanović, poznata i kao autorica filmske verzije snimljene četvrt vijeka ranije.

The post Olivera Balašević oduševljena pitanjem u kvizu ‘Ko želi biti milioner’. Znate li vi odgovor? appeared first on Express.

Original Article