Pevaica je otkrila da porodino ve neko vreme pazare zemljita irom Srbije.

Vesna ogani progovorila je o poklonima koje dobija od supruga, kada je otkrila da joj je ole nedavno darovao imanje u unutranjosti Srbije.

Cvee i bombonjere me ne interesuju.ole mi je za roendan u decembru kupio 60 ari placa, to me je oduevilo.Mi sad imamo nekih pet, est imanja, tamo kod Malog Poarevca, blizu Mladenovca…To je za oleta, ja sam gradski tip, volim guve – rekla je Vesna, pa se dotakla odnosa sa nevenanim suprugom oganijem.

Foto: ATAIMAGES

Mi nismo zaljubljeni kao prvog dana, ne. Mi se cenimo, volimo i potujemo, strast postoji, ali u nekoj drugaijoj formi – kazala je pevaica.

Prokomentarisala je i prepucavanja sa kolegom Stefanom uriem Rastom.

Foto: ATAIMAGES

Ma, kakva tuba… Rekao je da e nas tuiti, ali nema osnova, nema za ta… Naljutio se kao malo dete, duri se. Kae da sam ljubavnica, ne reagujem na to… On je pokazao ta je i kakav je. Ne bih ga dalje dirala, sve je okej.Potrebna mu je medijska panja. Pokazao je lice za koje niko nije ni znao da postoji. A, to, ljubavnica… Sebe tako ne doivljavam, ja sam, ipak, ena, koja je fenomenalna mama, pevaica, drugarica, imam mnogo kvaliteta. Ne moe takvim glupostima da me spusti – zakljuila je Vesna za Blic.

Sneana urii otra nakon izjave da joj Tea Tairovi nije koleginica: Oglasila se za Informer i poruila samo jedno

sledea vest

Originalni tekst