TEŽNjA da se fudbal i navijači približe, dobilo je drugo značenje u duelu Raja i Sevilje. Fizička bliskost tribina sa igralištem iznedrila je neprimeren gest navijača domaćeg tima prema Argentincu Lukasu Okamposu, kojem je dodirnuo zadnjicu prilikom izvođenja auta.

ОКАМПОС БЕСАН ПОСЛЕ ИНЦИДЕНТА: Шта би било да се ово десило у женском фудбалу?

FOTO: AP/Tanjug

– Svi su videli šta se dogodilo. Nadam se da će Liga ovo ozbiljno shvatiti, poput rasizma. Ne mislim da su svi navijači Raja ovakvi, ali uvek postoje i budale. Da se to dogodi u ženskom fudbalu, svi znamo šta bi bilo. Suzdržao sam se od reakcije, jer imam dve ćerke – istakao je Okampos.

Uprava španske fudbalske lige preduzeće mere protiv mladog navijača Rajo Valjekana. Uz pomoć nadležnih organa, identifikovala je navijača i prijaviće ga lokalnom tužilaštvu.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv „Novak, pariske priče„. Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Originalni tekst