Čuvena balerina se oglasila za Informer nakon smrti slavne rok muzičarke.

Aleksandra Slađana Milošević (68) preminula je danas u Beogradu, a odlaskom jedne od najpoznatijih pevačica rok muzike, domaća estrada zavijena je u crno.

Foto: ATAIMAGES

 

Ovim povodom, kontaktirali smo Jelenu Tinsku, slavnu balerinu, koju je smrt čuvene muzičarke i te kako pogodila.

Foto: Foto: Miloš Rafailović

 

– Užasno sam otkad sam čula. Mnogo mi je žao Slađane. Poznavale smo se i bila sam sa njenim rođenom bratom Goranom u vezi. Nismo se samo zbog toga poznavale, ona je prosto iz jedne generacije koja se zajedno sa mnom na ovom estradnom nebu borila za svoj status. Nismo se čule skoro, ali smo se poslednji put videle kada smo Bebi Dol i ja snimale emisiju na TV Pink, i ona nam je bila prvi gost. Nisam upućena u njene poslednje dane i šta se sve izdešavalo, ali to jeste ogroman gubitak. Mnogo naših savremenika odlazi, i to mnogo rapidno. Događa se neka epidemija umiranja – rekla je za Informer Jelena Tinska.

TV

Unutra živina, a spolja bašta! Evo kako funkcionišu urbane farme! Imaju čak i solarne panele! (VIDEO) Toni Bler tražio da se 1999. gađaju civilne mete! Zapad počinio genocid nad srpskim narodom! (VIDEO)

Live TV

Toni Bler tražio da se 1999. gađaju civilne mete! Zapad počinio genocid nad srpskim narodom! (VIDEO)

Tajni dokumenti u koje je američki portal „Grejzon“ imao uvid otkrivaju da je britanski premijer Toni Bler neposredno pre početka bombardovanja Jugoslavije tražio da se gađaju civilne mete. Iz njih se jasno vidi da su Britanci pokušavali da „poguraju“ Amerikance da okupiraju Jugoslaviju i sruše predsednika Slobodana Miloševica tokom bombardovanja 1999. godine. O ovome su u „Info jutru“ govorili Milomir Miladinović, general potpukovnik i Ljubinko Đurković, pukovnik, komadant odbrana Košara.

Kritično stanje Ratka Mladića! U Hagu nemaju mogućnosti da mu pruže adekvatnu negu! (VIDEO) Rusija ogolila licemerje Zapada! Ni posle 25 godina ne smeju da progovore o NATO agresiji na Jugoslaviju! (VIDEO)

JOŠ TV VESTI

Originalni tekst