Kako se saznalo, voditelj je potpuno izgubio glavu za svojom koleginicom, pa na sve načine pokušava da joj udovolji i pokaže joj koliko mu znači. Tako ne žali novac kad je ona u pitanju, pa je obasipa raznim skupocenim poklonima.

Instagram/printscreen

Uživa u ljubavi sa Ognjenom… Mina Naumović

Nedavno ju je oduševio skupocenim satom i tašnicama, ali i putovanjima, u kojima je Mina redovno uživala i pre nego što je počela da se zabavlja s popularnim Amidžom. Domaći mediji preneli su i informaciju da par enact sada nije hteo da ruča po beogradskim restoranima kako bi izbegao radoznale poglede, ali zato koriste svaki slobodan trenutak da zajedno otputuju van grada. Tako su navodno krajem prošlog meseca viđeni i u jednom luksuznom rizortu na Tari, gde su uživali u romantičnom vikendu.

Instagram Prntscreen, ATA Photography

Vodio je i na Maldive… Mina i Ognjen

Osim putovanja po zemlji, par je, dok se za njihovu ljubav još nije znalo u javnosti, zajedno otputovao i na jednu luksuznu egzotičnu destinaciju. Ognjen je tako svoju dragu početkom februara častio i putovanjem na Maldive. Tada je Mina na svom Instagramu objavila fotografiju sa aerodroma na kojoj se vidi njena ruka sa dva pasoša, pa ostaje misterija da li joj je tada društvo pravio upravo voditelj. Ona je tokom boravka na Maldivima objavljivala fotografije na kojima se vidi kako uživa, ali nijednom nije pokazala niti tagovala ko joj je tada pravio društvo.

Instagram/printscreen

… Na maldive biznis klasom…

Inače, da Ognjen ima ozbiljne namere s Minom, može se zaključiti i po tome što je, prema našim saznanjima, nedavno kupio i stan u sivoj gradnji, u koji navodno planira da se s njom preseli kad bude bio završen.

Podsetimo, kako smo juče ekskluzivno i objavili, Amidžić i Naumovićeva su svoju vezu započeli još u avgustu prošle godine, ali njihov dogovor od početka veze je bio da nikome ne govore da su nešto više od prijatelja i kolega koji rade na zajedničkom projektu. Ipak, kako se ljubav ne može sakriti, polako su počeli da se opuštaju i ponašaju slobodnije nego inače, pa je i enact medija došla informacija da su njih dvoje u emotivnoj vezi kad su primećeni zajedno na jednoj benzinskoj pumpi.

Pošaljite nam vest, fotografiju ili snimak na 0648482459

Pratite nas na društvenim mrežama

Originalni tekst