Ognjen i Danijela su neposredno pred razvod braka kupili još jedan stan na Dorćolu, i to u blizini zgrade u kojoj su do tada živeli. Njihov plan je bio da se oni u njega presele zajedno, ali kako su naprasno odlučili da se razvedu, to je palo vodu.

Dejan Živančević

Novi stan dao bivšoj… Danijela i Ognjen

Voditelj je tada ponudio, sada već bivšoj, supruzi da bira da li želi da ostane u stanu gde su do tada živeli ili da se preseli u novi. Ona se odlučila za preseljenje u novu nekretninu. Ali, kako taj novi stan još nije bio završen, on se tada iselio i jedno vreme živeo kao podstanar. Bivša manekenka je ostala da živi u starom stanu s njihovim sinom sve do završetka radova u novom domu, kada se i definitivno preselila u centar Beograda. Kad je Danijela preselila sve stvari u novi stan, gde i sada živi, Amidžić se vratio u stari stan, u koji se nedugo potom uselila i njegova sadašnja devojka Mina Naumović.

Instagram Prntscreen, Marko Đoković

Mina došla kad se Ognjen vratio u svoj stan…

Kako dalje pisšu mediji, njegova koleginica i partnerka nije se skroz preselila u stan u kome je sve do razvoda Ognjen živeo s bivšom suprugom, ali tu u poslednje vreme najčešće boravi, zbog čega se u medijima i pojavila priča da njih dvoje već duži period žive zajedno. Inače, Danijelin i Ognjenov sin boravi i kod jednog i kod drugog roditelja, a olakšavajuća je i ta okolnost što oboje žive u blizini, pa oboje podjednako mogu da se posvete vaspitanju svog deteta.

Ognjen o razvodu nije hteo da se oglašava, a novu ljubavnu vezu s Minom je potvrdio kad su mediji saznali za njih dvoje.

– Da, tačno je. U vezi smo, ali naš dogovor je da našu privatnost sačuvamo za nas i o tome ne pričamo – istakao je Amidžić pre desetak dana.

Pošaljite nam vest, fotografiju ili snimak na 0648482459

Pratite nas na društvenim mrežama

Originalni tekst