Otac Maje Marinković, Taki Marinković oglasio se nakon što je sinoć vidio kćerku u vjenčanici.

Naime, Maja je jučer izgovorila sudbonosno “DA” Bilalu Brajloviću, a Taki nije krio suze tokom razgovora, pa se prisjetio ranijih godina kako je Maja maštala o svom vjenčanju, te je istakao da je opisivala baš današnji dan.

-Kad krenemo kod prijatelja, ona je meni pričala u kolima o haljini, o vjenčanju, pa mi je govorila: ,,Tata, šta će biti kada ja budem mlada?”, maštala je tako o svim detaljima, o kruni, o frizuri, sve što je zamišljala, danas su joj Veliki šef i Velika šefica omogućili i ostvarili. Ja ne mogu da krijem svoje oduševljenje, plakao sam dok sam gledao kćerku na televizoru u vjenčanici. Meni je srce igralo sve vrijeme – govori Taki i dodaje:

-Isto je ovakvu vjenčanicu maštala sa 18 godina, velika kruna, evo šta je maštala, a to joj se ostvarilo. Nisam mogao da se smirim, koliko sam se uzbudio, ovo je scena koju sam dugo htio da vidim.

Za kraj se osvrnuo i na mladoženju:

-Vi znate moje mišljenje o njemu, ne bih da ga komentarišem, mislim da on pokazuje svoje lice svojim djelima, to neka bude moj komentar – završio je Marinković.

(Express/Kurir)

The post OGLASIO SE TAKI NAKON VJENČANJA: Maja se uživila kao da se stvarno udala, a evo šta kaže za mladoženju appeared first on Express.

Original Article