Pevač Sloba Radanović našao se u centru skandala kada se ispostavilo da je „ukrao“ pesmu koju su prethodno otpevali Dara Bubamara i Željko Nikolić.

Sloba Radanović je sinoć najavio izlazak nove pesme, „Infarkt duše“, međutim, ispostavilo se da je pesma prodata Dari Bubamari i Željku Nikoliću!

Naime, Marina Tucaković i Rale Ratković koji su autori pesme prodali su je još 2021. godine, a Željko Nikolić je planirao da je objavi na svom albumu.

Foto: ATAIMAGES-informer

 

Slobina supruga Jelena, kao i sam Radanović, bili su šokirani kada smo ih pitali za komentar o tome što je pevač snimio već kupljenu pesmu.

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

 

Ne mogu to da komentarišem, to vidite sa autorima. Mi smo pesmu kupili, otpevana je, snimljen je spot… Ne znam detalje, autori su Rale Ratković i Marina Tucaković, ne znam šta se sa tim pesmama dešava, mi smo kupili tu pesmu.

Podsetimo, pesma „Infarkt duše“ u izvođenju Dare Bubamare i Željka Nikolića je objavljena danas, a kako zvuči možete čuti u videu ispod.

sledeća vest

TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji „Info veče“ Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

Rusi neće uraditi ono što Izrael radi u Gazi! Samo jedna stvar može ozbiljno da se promeni zbog napada u Moskvi! (VIDEO) Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO) Dinko Gruhonjić sprovodi mentalni terorizam! Tužilaštvo mora da pokrene postupke jer će ovakvo ponašanje pokrenuti lanac nasilja! (VIDEO)

JOŠ TV VESTI

Originalni tekst