Pevač Maid Hećimović, oglasio se dirljiv rečima i uputio poslednji pozdrav svirepo ubijenoj ženi u Gradačcu.

On je 2013. godine oduševio publiku i žiri tokom takmičenja u “X Faktoru” i osvojio visoko treće mesto, nakon šoua nastavio je da se bavi muzikom.

Na njegovom Instagram profilu često možemo videti da peva na venčanjima i privatnim slavljima, te da od svog talenta i dalje živi.

Pevač koji je pre 10 godina zaludeo Srbiju, kada je izveo numeru Zdravka Čolića “Noć mi te duguje”, danas je rastužio sve objavom, kada se oprostio od tragično stradale žene u Gradačcu, Nizame Hećimović.

Maid je Nizamu, koju je suprug prvo pretukao pa ubio, poznavao, pa joj je u poslednjoj poruci uputio dirljive reči:

Draga Nizama, verujem da si na nekom puno lepšem mestu, bez patnje i bola i da si nasmejana i vesela, onakva kakvu sam te ja poznavao – napisao je Maid Hećimović.

Foto: youtube/printscreen

 

Podsetimo, Nermin Sulejmanović ubio je svoju nevenčanu suprugu, koju je pre toga brutalno pretukao, a sve to prenosio je u lajvu na Instagramu.


Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i “Klik TV” ili na portalu informer.rs

Peconi me je vratio na

sledeća vest

Originalni tekst