Pevač Haris Džinović oglasio se za Informer o razvodu glumca i voditelja Milana Kalinića.

Milan Kalinić, kako je Informer prvi pisao, razvodi se od supruge nakon 18 godina zajedničkog života.

Glumac i voditelj i lepa Sandra roditelji su dvoje dece, ćerke Tee i sina Vuka, a on se, prema priči izvora Informera, odselio iz porodičnog stana na Voždovcu. 

Foto: ATAIMAGES

 

S obzirom na to da je sezona razvoda u jeku, a da su tačku na bračnu zajednicu stavili JK i Duško Tošić, Dragana Mirković i Toni Bijelić, te poslednji u nizu Milan Kalinić, akonto te priče upitan je Haris Džinović, koji je posle dve decenije takođe samac.

Foto: ATAimages

 

Naime, folker je upitan da li se čuo sa Milanom i pružio mu podršku.

Nisam se čuo sa Milanom… Ne kopam ja po tuđim stvarima, i svoje stavljam u prljav veš – ističe Džinović za Informer.

sledeća vest

Vesti

Evakuacija ako bude potrebe! Oglasio se ambasador Srbije u Libanu U stalnom smo kontaktu sa našim državljanima! Oglasio se konzul Srbije u Izraelu: Naša ambasada prosledila je uputstva Marko je uvek na dobitku: Nastavio je porodičnu tradiciju pomoću koje zaradi i do 150 evra dnevno! Tokom zime cifra bude veća Postoji izuzetak! U jednoj situaciji možete preći ulicu van pešačkog prelaza - samo tako vam neće pisati kaznu Simptomi isti, ordinacije pune: Decu kosi virus, pedijatar otkriva kako ga pobediti

Društvo

Simptomi isti, ordinacije pune: Decu kosi virus, pedijatar otkriva kako ga pobediti

Prelazni period iz leta u jesen, praćen promenljivim vremenom, pogoduje širenju virusa, što se i dokazuje na terenu, jer se ovih dana pune pedijatrijske čekaonice. Pedijatar Saša Milićević navodi da je najviše rino virusa, koji napada gornje disajne puteve, pa značajan broj pacijenata ima curenje iz nosa, kijanje, kašalj i temperaturu.

Planeta

(VIDEO) Simulacija koja ledi krv u venama - Izrael ne bi nuklaerkama napao samo Iran, meta su svi na Bliskom istoku! Izrael kaže da Bliski istok nikad nije video odgovor kakav će Iran dobiti večeras! Zastrašujuće tvrdnje Gorana Šarića: Ne bi me čudilo da bace nuklearku (VIDEO) Njihov obračun zapaliće svet! Iranska armija je moćnija od izraelske, ali jevrejska država ima 400 nuklearnih glava! Napad je završen! Oglasio se IDF!

Planeta

Napad je završen! Oglasio se IDF!

Portparol Izraelskih odbrambenih snaga (IDF) Danijel Hagari izjavio je, nakon večerašnjeg raketnog napada Irana na Izrael, da trenutno nema dodatnih pretnji prema Izraelu iz Irana, što ukazuje da je raketni napad završen.

01.10.2024

20:18 >> 20:34

Otvoren vazdušni prostor Izraela! Opasnost je prošla?!

Originalni tekst