IAKO je skoro pred sam početak Evropskog prvenstva u Nemačkoj Dragan Stojković Piksi produžio ugovor sa Fudbalskim savezom Srbije, sada je pred smenom sa mesta selektora, bar tako pišu domaći mediji.

ОГЛАСИО СЕ ГЕНЕРАЛНИ СЕКРЕТАР ФСС-а! Откривено да ли је Драган Стојковић Пикси уцењивао Фудбалски савез Србије

Foto: M.Vukadinović

Sada se spekuliše o mnogim stvarima. Navodno, pojavila se vest da je Stojković insistirao da potpiše novi ugovor pred Evropsko prvenstvo kako bi ga teže smenili u slučaju neuspeha. Odnosno, da je čak zahtevao „masnu“ odštetu u slučaju da dobije otkaz.

Tu klauzulu nije dobio u ugovoru, ali ga jeste potpisao pre odlaska u Nemačku, a da li je to bio rezultat ucene kako se ne bi stvarao haos pred EURO 2024 otkrio je gensek FSS Jovan Šurbatović, koji je isto odlazeći.

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

– Stojković nije ucenjivao Savez. Sa punim pravom je insistirao da dobije ugovor pre EP. Sa njim su razgovarali predsednik FSS Dragan Džajić i najuže rukovodstvo. Postignut je dogovor. Izvršni odbor je jednoglasno odlučio da bude potpisan i ja sam kao generalni sekretar bio dužan da sprovedem odluke – rekao je Šurbatović.

Podsetimo, Stojković je na klupi „orlova“ od marta 2021. godine i Srbiju je odveo na Svetsko prvenstvo u Kataru, pa na Evropsko prvenstvo u Nemačkoj, ali na velikim takmičenjima se nije proslavio.

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

Bonus video: Ovo su deca skandirala Bugarima na meču Srbija – Bugarska u Leskovcu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv „Novak, pariske priče„. Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Preporučujemo

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

24 godine nakon istorijskog okršaja na Euru 2000. godine u Belgiji i Holandiji, Srbija i Slovenija se od 15 časova sastaju u 2. kolu grupe C Evropskog prvenstva. Slovenija je tada šokirala SR Jugoslaviju i povela sa 3:0, ali su Plavi uspeli da ostvare jedan od najluđih povrataka u istoriji Evropskih prvenstava izjednačivši rezultat na 3:3 za samo 6 minuta.

20. 06. 2024. u 10:00

Originalni tekst