Bajaga je demantovao sve navode i istakao da se trenutno oseća odlično.

Danas je u medijima je odjeknula vest da je muzičar Momčilo Bajagić Bajaga navodno završio na lečenju od alkoholizma u jednoj privatnoj klinici u Zemunu. 

Tim povodom se oglasio Bajaga koji je demantovao navode da je završio u pomenutoj klici. 

– Ja sam odlično, ne znam šta ste mogli da dobijete, super se osećam, nikad bolje! Nije tačno to za lečenje. Nemam problema, osećam se dobro, hvala vama na brizi – iskren je bio Bajaga.

Foto: Informer

 

Podsetimo, Bajaga se razveo od supruge Emilije i to nakon 33 godine braka. On je nakon medijske ćutnje na društvenoj mreži Fejsbuk i sam otkrio da je na brak stavio tačku.

– Iako nisam pristalica javnog mnjenja i toga da se stvari iz privatnog života provlače po žutoj štampi… mada verovatno već svi znate… Pa da se i ja oglasim. Zvanično razveden! – otkrio je on tada na Fejsbuku.

Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i “Klik TV” ili na portalu informer.rs

Originalni tekst