Supruga Đanija Trajkovića oglasila se za Informer nakon napisa u medijima da se njihov sin, Marko Trajković, razvodi.

Marko Trajković, sin Radiše Trajkovića Đanija, uklonio je sa liste prijatelja suprugu Minju, a isto je učinila i ona. Ovaj njihov nesvakidašnji potez mnoge je naveo da pomisle da su posle godinu dana odlučili da stave tačku na brak, a mi smo kontaktirali Slađu, koja je pomenute navode demantovala.

Foto: Estock – Časlav Vukojičić

 

– Ništa od toga nije tačno. Minja je napravila privatan profil na Instagramu, jer je dobijala ružne komentare. Na njemu sada objavljuje fotografije sa decom i suprugom. Ne razvode se, a zašto se ne prate morate njih da pitate – priča Slađa i dodaje:

– Imam svoje lične probleme i ne mogu da se bavim decom. Školovala sam ih, oženila, stambeno obezbedila i ne znam šta bi još trebalo da uradim – poručuje za Informer Slađa Trajković.

Podsetimo, Minja Trajković, snaja pevača Radiše Trajkovića Đanija, otpratila je supruga Marka na društvenoj mreži Instagram i uklonila porodično prezime, te joj sada samo stoje imena dece, Lava i Nike. 

Razvodi se Đanijev sin? Pukla tikva posle godinu dana, Marko i Minja prekinuli svaki kontakt

sledeća vest

Izbori 2024

U laži su kratke noge! Kovinci demantovali Mariniku Tepić: Propala još jedna laž opozicije! Izmišlljaju da je SNS doveo fantome u Zrenjanin, a danas ih je 8.533 manje nego u njihovo vreme! Skupština nastavila rad! Brnabić: Kako vas nije sramota da u Skupštini Srbije pričate ono što govori Aljbin Kurti?! Razbijena glava jedne žene, mučki, sa leđa u centru grada nije dovoljna! Nastavlja se kampanja maltertiranja I drugog dana sednice nasilje i cirkus opozicije! Miki Aleksić pokušao da nasrne na Stojana Radenovića, reagovalo obezbeđenje! Ekstremno nevaspitanje i nekultura đilasovaca!

Izbori 2024

I drugog dana sednice nasilje i cirkus opozicije! Miki Aleksić pokušao da nasrne na Stojana Radenovića, reagovalo obezbeđenje! Ekstremno nevaspitanje i nekultura đilasovaca!

U Skupštini Srbije danas je danas nastavljena rasprava o izboru predsednika parlamenta. Poslanici Skupštine Srbije raspravljali su u ponedeljak o predlogu, koji je obrazlagao šef poslaničke grupe „Aleksandar Vučić – Srbija ne sme da stane“ Milenko Jovanov, da predsednik Skupštine Srbije bude potpredsednica SNS Ana Brnabić. Taj predlog podržale su Srpska napredna stranka, Socijalistička partija Srbije, Savez vojvođanskih Mađara, Jedinstvena Srbija, Pokret ujedinjenih penzionera Srbije, dok su se protiv izjasnile Srbija protiv nasilja, Nova Demokratska stranka Srbije, Mi glas iz naroda dr Branislav Nestorović i Mi glas iz naroda.

Originalni tekst