SARAJEVSKA policija je saopštila večeras da je izašla na teren nakon što je prijavljena eksplozija, ali da nisu zatečena nikakva oštećenja.

ОГЛАСИЛА СЕ ПОЛИЦИЈА: Познати детаљи експлозије у Сарајеву

Foto: Printskrin/Jutjub/Hayat Media BIH

– Patrole su odmah upućene na teren, ali nisu zatekli nikakvu materijalnu štetu ili povređene – rekli su iz policije za Kliks.ba.

Prethodno je objavljeno da se eksplozija dogodila u Ulici Jusufa Tanovića, u Opštini Centar, kao i da na licu mesta pripadnici policije vrše uviđaj.

Policija je žutim trakama ogradila deo ulice i da uviđaj tek treba da počne, iako je i dalje nejasno šta se dogodilo.

Osim policijskih službenika, blizu ograđenog dela su i mještani te ulice.

BONUS VIDEO: OVAKO SU „PALI“ NARKO DILERI IZ NOVOG SADA: Zaplenjeno 130 kg marihuane

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

90 DANA BEZ ODGOVORA: I dalje nema rezultata obdukcije za Stefana, Bojana i Igora - Priština i dalje krije kako su ubijeni Srbi u Banjskoj

90 DANA BEZ ODGOVORA: I dalje nema rezultata obdukcije za Stefana, Bojana i Igora – Priština i dalje krije kako su ubijeni Srbi u Banjskoj

PUNIH 90 dana prošlo je od tragedije u Banjskoj, 24. septembra, kada su u sukobu sa takozvanom kosovskom policijom stradala trojica Srba – Stefan Nedeljković (31) iz Zvečana, Igor Milenković (50) i Bojan Mijailović (30) iz Leposavića. Stefan, Igor i Bojan sahranjeni su nakon šest dana agonije kroz koje su prošle njihove porodice. Međutim, njihova agonija tog dana nije završena – tri meseca kasnije, oni i dalje ne znaju kako su stradali njihovi najmiliji – rezultata obdukcije ubijenih Srba još uvek nema, a nema ni naznaka da će ih uskoro biti.

27. 12. 2023. u 07: 00

Originalni tekst