Bivši muž Dragane Mirković nedavno je doživeo saobraćajnu nesreću u Hrvatskoj, a lokalna policija sada je saopštila sve detalje saobraćajke.

Biznismen Toni Bijelić, nedavno je bio u središtu dramatične saobraćajne nesreće u Opatiji koja je mogla da ima tragične posledice. Bivši muž folk zvezde, tom prilikom, je upravljao svojim blindiranim „rols rojsom“, na kojem je načinjena ogromna materijalna šteta.

Foto: Informer

 

Prema informacijama koje je objavio Skandal, Toni nije bio sam u automobilu u trenutku nesreće, ali na sreću, niko nije ozbiljno povređen. Biznismen je, iako u dobrom stanju, bio vidno iznerviran. Automobil je kasnije prevezen u Beč kamionom s dizalicom, dok je Toni s prijateljima otišao dalje.

Policijska uprava Primorsko-goranska sada se oglasila saopštenjem, prema kom je vozač nemačkog vozila, za kojeg se pretpostavlja da je bio Toni, udario u parkirano vozilo, izgubio kontrolu i udario u još dva parkirana automobila.

Foto: printscreen instagram

 

Policija je na mestu nesreće zatekla 51-godišnjeg državljanina Austrije koji je izjavio da je bio putnik u vozilu, dok je vozač napustio mesto događaja bez ostavljanja kontakt podataka.

– Zatečeni je izjavio da je bio putnik u navedenom vozilu, a da je vozač napustio mesto događaja bez da je vlasnicima oštećenih vozila ostavio svoje podatke i podatke o vozilu. U saobraćajnoj nesreći nije bilo povređenih osoba. Sledećeg dana u Policijsku upravu Opatija pristupili su 51-godišnji državljanin Austrije i 36-godišnji državljanin Srbije, koji je policiji izjavio da je on upravljao navedenim vozilom i prouzrokovao saobraćajnu nesreću – navode u saopštenju.

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

 

– Daljim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je počinitelj saobraćajne nesreće 51-godišnjak, te da je on upravljao vozilom pod uticajem alkohola od 1,66 g/kg te je prekršajno sankcionisan temeljem odredbi Zakona o sigurnosti saobraćaja na putevima, dok je 36-godišnjak u vreme kad se saobraćajna nesreća dogodila bio izvan Republike Hrvatske. Osumnjičeni 36-godišnjak zbog sumnje u počinjenje kaznenog dela davanja lažnog iskaza kazneno je prijavljen merodavnom državnom tužilaštvu – stoji u nastavku saopštenja.

Toni Bijelić imao saobraćajku: Šteta na

sledeća vest

Originalni tekst