O ljubavnom životu Milana Laće Radulovića se malo toga zna, ali je poznato da je sa ovom pevačicom bio u ozbiljnoj vezi

foto: Zorana Jevtić
foto: Zorana Jevtić

Tekstopisac Milan Radulović Laća prerano nas je napustio, a veliki deo naše estrade se juče na društvenim mrežama oprostio od njega emotivnim porukama. Sin Marine Tucaković bio je autor brojnih hitova koje su izvodili domaći umetnici, a jedna od pevačica je i svojevremeno ukrala njegovo srce.

U pitanju je Teodora Baković, za koju su mediji pisali da je u vezi sa sinom Aleksandra Radulovića Fute i Marine Tucaković bila 2012. godine. Nakon okončanja veze Teodora i Milan su ostali u dobrim odnosima i, kako kaže lepa pevačica, Laća je bio retko talentovana i kreativna osoba.

– Laća će zauvek biti upamćen po svojoj genijalnosti, duhovitosti i vanserijskom talentu. Sam njegov glas me iste sekunde terao na smeh, i pamtiću ga takvog, veselog – rekla je Teodora za Pink.rs.

Pevačica je sa Milanom i nakon raskida ostala u kontaktu, a poslednji put je komunicirala sa njim pre svega dve nedelje.

– Zadnji kontakt smo imali 6. decembra, nakon kog je nestao sa ovog sveta, ali će nastaviti da živi u srcima svih naših prijatelja, među kojima je bio neizmerno voljen i obožavan. Jedina uteha u svemu je što ga sada čuvaju Marina i Miloš – rekla je Bakovićeva.

Teodora je svojevremeno otkrila i kako su se upoznali i kako je uopšte počela njihova ljubavna priča

Upoznali smo se posredstvom njegove majke Marine Tucaković kod koje sam došla kako bih je angažovala da radi pesme za moj album prvenac. Ponudila mi je dve Laćine numere i takom smo stupili u kontakt – pričala je Teodora.

MIlan Radulović, Milana Laća Radulović
foto: Ana Paunković

Kako je Milan Laća Radulović govorio, veza im se dogodila spontano, a želeo da učini sve kako bi njihova romansa uspela iako su bili često odvojeni.

– Uradio sam aranžmane za pesme Pogrešna soba i Holivud, koje su završile na njenom albumu. Živim u Beogradu, ali ubuduće ću sve češće biti u Parizu gde pripremam jedan muzički projekat, ali spreman sam da odolim svim izazovima veze na daljinu i sačuvam romansu sa Teodorom – pričao je Milan tokom ljubavi sa pevačicom.

Sve najbolje od njemu je tada pričala i pevačica, ali je priznala da je bila i malo ljubomorna.

– Presrećna sam kraj njega. On je često u Parizu i tamo se odlično snalazi, ali ljubomorna sam kada mu devojke na bilo kom mestu udeljuju komplimente i kažu kako liči na Džonija Depa. Posesivna sam i ni sa kim ne želim da ga delim, čak ni u mislima – pričala je svojevremeno Teodora.

Originalni tekst