Pevačica Mina Kostić prijavila je policiji 17. januara bivšeg dečka Nikolu Srećkovića zbog psihičkog nasilja, te je još jednom razočarana u ljubav.

Mina je odlučila da progovori nakon skandala i sa pripadnicima sedme sile podelila detalje kraha ljubavi sa Srećkovićem. 

Trpela sam psihičko nasilje, ne fizičko, ali je ono nekad gore. On je takav tip prosto, ljubomoran. Jesam ja odmah primetila da je ljubomoran, ali kad sam rešila da raskinem on je počeo da se izvinjava. Posle je opet nastala situacija. Odem na nastup, on napravi problem. Onda ko me zove, uzima mi telefon… – ispričala je Mina i dodaje da je dobio zabranu prilaska.

Foto: Printscreen You Tube

 

Ne sme da mi priđe, niti da ima bilo kakav kontakt sa mnom.

Pevačica priznaje da se opet razočarala u ljubav.

Nisam se tome nadala. Jesam se razočarala, ali to je bio moj izbor. Htela sam na lep način da se raziđemo ali nije moglo. Niti sam ga prevarila, niti sam takva, ali neke stvari se očigledno nisu promenile. Stop nasilju – rekla je Kostićeva za 24Sedam i istakla da će nastaviti svoj život normalno, te da će snimati pesme iako joj je ljubavni život zakazao.

Foto: ATAimages

 

Mina je otkrila novinarima i da njen bivši dečko nije bio zaposlen. 

Ja mu zaista želim svu sreću, neka mu Bog pomogne. Takođe, u 29. godina da ne radiš ništa… – zaključuje Mina.

Podsetimo, Mina je bila zaljubljena u Nikolu, te je planirala čak i porodicu sa njim. Međutim, situacija se posle godinu i po veze promenila, te je pevačica odlučila da stavi tačku na sve zbog torture koju je trpela.


Zar i ti sine Gastoze? Osman Karić svojom objavom izazvao brojne reakcije javnosti (FOTO)

sledeća vest

Originalni tekst