Kontroverzna učesnica rijaiti programa Anđela Đuričić, ničim izazvana, oglasila se na društvenim mrežama povodom raskola između dosad najbližih saradnika Ane Nikolić, Ace Lukasa, te Saše Mirkovića.

Tema dana u domaćim medijima jeste sukob pevačice Ane Nikolić i menadžera Saše Mirkovića. Naime, nakon što se Nikolićeva ostrvila na dosadašnjeg najbližeg saradnika, na društvenim mrežama pojavio se snimak posrnule zvezde na kome govori o stravičnim kraterima na licu, te vapi za novčanom pomoći.

S tim u vezi, pored Jelene Karleuše koja je koleginici pružila podršku, na ovu temu oglasila se i diskvalifikovana učesnica “Zadruge” Anđela Đuričić:

Foto: Instagram printscreen

Objava Anđele Đuričić

Svaka čast na velikoj podršci koju ste joj pružali sve vreme. Nadam se da će se izvući iz ovoga – napisala je Anđela na Instagramu i “tagovala” Mirkovića i Lukasa.

Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i “Klik TV” ili na portalu informer.rs

Lukas se umešao u rat Ane i Mirkovića: Sve smo uradili da joj pomognemo, evo istine zbog čega se nije pojavila na mom koncertu u Zagrebu!

sledeća vest

Originalni tekst