Bivša učesnica “Zadruge 6” Anđela Đuričić privedena je pre nekoliko dana kada ju je zaustavila saobraćajna policija, a da sve bude gore, ona se sa predstavnicima organa reda i raspravljala.

Anđela Đuričić našla se u centru skandala kada ju je juče zaustavila policija, pa je ponovo pokazala koliko je bahata.

Foto: ATAIMAGES

 

Naime, Anđela se brutalno sukobila sa policijom kada su je ljubazno zamolili da zaustavi vozilo i tražila joj identifikaciona dokumenta na uvid, kako bi joj, u skladu sa zakonom koji je isti za sve građane, napisala propisanu kaznu.

Ona se sada oglasila povodom ovog slučaja, te odgovorila u svom stilu: 

– Svi mi napravimo poneki prekršaj u saobraćaju. Evo me žive, zdrave i slobodne u Beogradu. Sutra idem na snimanje emisije – rekla je Anđela.

Foto: Foto: Prntscreen Pink.rs

 

Podsetimo, Đuričićeva je odbila da svoju vozačku dozvolu da na uvid i, po svom starom dobrom običaju, počela da urla na organe reda i mira.

– Policija je zaustavila da joj napiše kaznu jer je napravila grešku u saobraćaju, a ona je toliko vikala i histerisala, toliki haos napravila, da su ljudi iz kuća i poslovnih objekata izlazili da vide o čemu se radi! Sa policijom se ubeđivala pola sata, toliko je vikala da normalno nije bilo! Odbila je vozačku dozvolu da im da… Na kraju su zvali još jedno policijsko vozilo jer je histerisala i nisi mogli sa njom da izađu na kraj – izjavio je očevidac. 

Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i “Klik TV” ili na portalu informer.rs

Vesti

Poslanik Evropskog parlamenta: Evropska unija nepravedna prema Srbiji - Srbi na KiM trpe agresiju Važan sastanak u Generalnom sekretarijatu! Vučić danas sa šefom izraelske diplomatije Vučević: Za Srbiju sve, Srbiju ni za šta

Politika

Vučević: Za Srbiju sve, Srbiju ni za šta

Obilaskom Braničevskog i Podunavskog okruga, predsednik SNS Miloš Vučević i predsednik Izvršnog odbora Darko Glišić, nastavili su obilaske okruga i razgovor sa članovima gradskih i opštinskih odbora.

Pepsi nas truje godinama! Evo i kako

ŠOKANTNO!

Pepsi nas truje godinama! Evo i kako

Kompanije “Koka-Kola” i “Orbit”, o kojima smo već pisali, nisu jedine koje nas godinama truju aspartamom, veštačkim zaslađivačem koji je Svetska zdravstvena organizacija nedavno targetirala kao kancerogen.

Kapetan Dragan: Brate Vuline, znaj da ti je svaki časni Srbin danas bliži nego što je bio juče Mnogo ozbiljnih odluka pripremamo za naredne dane! Vučić i Vučević napravili predah, a onda se predsednik našalio: Skupljamo botove u međuvremenu

Originalni tekst